fbpx

5+1 ρομαντικές ταινίες για να δείτε μαζί με το ταίρι σου στο Netflix!

Σου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες με τα συγκινητικά love stories; Αν ναι, τότε σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα να τις δεις μόνος/η ή με φίλους ακόμα κι αν δεν έχεις ταίρι (ή αν απλά αυτός/ή προτιμά άλλο είδος ταινιών)!

Σου βρήκαμε νέες ταινιές υπάρχουν στο Netflix, φτιάξε, λοιπόν, τα pop corn σου και ετοιμάσου να ερωτευτείς, να κλάψεις, να θυμώσεις, κλπ μαζί με τους πρωταγωνιστές…

Δες ποιες ρομανικές ταινίες στο Netflix σου προτείνουμε να δεις:

1
Pride and Prejudice

Βασισμένη στο ομώνυμο και διάσημο μυθιστόρημα της Jane Austen, η ταινία με τίτλο “Pride and Prejudice” θεωρείται μια από τις πιο κλασικές ρομαντικές ταινίες εποχής.

Η ταινία διαδραματίζεται σε μια επαρχία της Αγγλίας, κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα και διηγείται την ιστορία της οικογένειας Bennet. Ένα κτήμα, το όποιο κινδυνεύουν να χάσουν και ένας πλούσιος εργένης με το όνομα Charles Bingley, αναγκάζουν την κυρία Bennet να θέλει να τον παντρέψει άρον-άρον με μια από τις κόρες της.

Παράλληλα, ο φίλος του, ο κύριος Darcy, μπαίνει στην ζωή της Elizabeth και προκαλεί την αντιπάθεια της. Η περηφάνια και οι προκαταλήψεις δεν αφήνουν την Elizabeth να «δει» πόσο ερωτευμένος είναι ο κύριος Darcy μαζί της, αλλά ούτε και εκείνον να εξομολογηθεί την αγάπη του. Ένα γεγονός, όμως, αναγκάζει την Elizabeth να μείνει μαζί του. Τι θα ανακαλύψει; Θα αλλάξει η γνώμη της για τον κύριο Darcy;

Η ταινία είναι διαθέσιμη φυσικά στην πλατφόρμα του Netflix και είναι ιδανική για τους fans των “Bridgerton”, “Little Women”, και “Emma”.

2
Through My Window

Όλα ξεκίνησαν με τον κωδικό του Wi-Fi… Τι γίνεται, όμως, όταν ο κωδικός αυτός είναι «Άρης, ο Έλληνας Θεός»;

Η νέα εφηβική ταινία του Netflix με τίτλο “Through My Window”, περιστρέφεται γύρω από την Raquel, μια νεαρή μαθήτρια που έχει «φάει κόλλημα» με τον Άρη, τον hot, πλούσιο γείτονα της, τον οποίο αρχίζει να παρακολουθεί. Τι θα γίνει όταν ο Άρης ανακαλύψει την εμμονή της; Θα καταφέρει η Raquel να τον κάνει να την ερωτευτεί, παρόλο που δεν είναι ο «τύπος» του;

Η ταινία είναι ιδανική για τους λάτρεις των εφηβικών ερωτικών ταινιών και σειρών!

3
The Last Letter From Your Lover

Μια δυνατή ιστορία αγάπης -ένας απαγορευμένος έρωτας- εκτυλίσσεται μέσα από τη ρομαντική-δραματική ταινία του Netflix.

Η ταινία παρουσιάζει την παράνομη σχέση μεταξύ της παντρεμένης Jennifer Stirling και του ρεπόρτερ Anthony O’ Hare τη δεκαετία του 1960. Η ιστορία τους, όμως, θα αναβιώσει όταν μια δημοσιογράφος ανακαλύπτει τα ερωτικά γράμματα, τα οποία αντάλλαζε το παράνομο ζευγάρι.

Μέσα από αυτά, η δημοσιογράφος ανακαλύπτει οι δυο είναι ζωντανοί… και αρχίζει να τους ψάχνει. Πώς τελειώνει η ιστορία τους; Είναι ακόμα μαζί; Τι γράφει το τελευταίο γράμμα του Anthony προς τη Jennifer; Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ένας νέος έρωτας γεννιέται μεταξύ της δημοσιογράφου και ενός αρχειοφύλακα. Γιατί στην αγάπη, όλοι «αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία»! 

Μια ρομαντική ταινία που θα σας συγκινήσει, ιδανική για τους λάτρεις της ταινίας “The Notebook” και “Me Before You”.

4
Silver Skates 

Η ταινία με τίτλο “Silver Skates”, η οποία βρίσκεται ήδη στο Netflix, δεν είναι μόνο μια ρομαντική ταινία, αλλά μια ταινία με δράση!

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια από τις παγωμένες και χιονισμένες πόλεις της Ρωσίας, στο St. Petersburg, όπου ζει ο αυτοκράτορας μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του Alissa. Πάρα τα πλούτη της οικογένειας, η Alissa θέλει να σπουδάσει, όμως, η μητέρα της έχει αντίθετη άποψη. Ταυτόχρονα, στους δρόμους της πόλης μια ομάδα εγκληματιών κλέβουν τους αριστοκράτες, φορώντας παγοπέδιλα. Αναμεσά τους και ο Matvey, ένας τίμιος νέος από φτωχή οικογένεια, που αναγκάζεται να μπει στην ομάδα για να μαζέψει χρήματα. Τι θα γίνει όταν γνωρίσει την Alissa;

Το “Silver Skates” θυμίζει ταινίες της Disney, ενώ είναι ιδανική για όσους είναι fans των ταινιών όπως η “Enola Holmes” και για όσους δεν είναι fans των πολύ “cliché” και “cringe” ρομαντικών ταινιών.

Υ.Γ: Καθώς έβλεπα την ταινία, όλο και πιο πολύ σκεφτόμουν πως ο πρωταγωνιστής μοιάζει αρκετά με τον ηθοποιό Tom Holland (Spiderman). Τι λες; ?

5
Devotion, A Story of Love and Desire

Βλέποντας το trailer, ίσως να σκεφτείς ότι αυτή δεν είναι μια ρομαντική ταινία. Παρ’ όλα αυτά, έχει τον τίτλο “Devotion, A Story of Love and Desire” και ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Η ιταλική ταινία παρουσιάζει τη ζωή ενός -φαινομενικά- ευτυχισμένου ζευγαριού, της Margherita και του Carlo. Τι γίνεται, όμως, όταν ο σύζυγος αρχίζει να αμφισβητεί την ευτυχία τους; Κρυμμένες επιθυμίες, παράνομες σχέσεις, και λάθος επιλογές βγαίνουν στην επιφάνεια… με αποτέλεσμα την πιθανή διάλυση του γάμου τους. Ποιο θα είναι, όμως, το τέλος;

Υ.Γ: Ερωτευμένα μου ζευγαράκια, σ’ εσάς απευθύνομαι… ούτε σκέψη για παράνομες παράλληλες σχέσεις, μην επηρεάζεστε! ?

6
Marry Me

Μια νέα -bonus- ταινία για όσους θέλουν να περάσουν μια ρομαντική βραδιά… στον κινηματογράφο!

«Παντρέψου με, πες ναι» τραγουδούσε η Kat Valdez (Jennifer Lopez) και ονειρεύεται τον γάμο της μαζί με τον Bastian (Maluma). Οι δύο τους αποφασίζουν, λοιπόν, να παντρευτούν επί σκηνής μπροστά από 20 εκατομμύρια fans. Λίγες ώρες, όμως, πριν από τον γάμο, ένα video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου… ανατρέπει τα πάντα. Θα παντρευτεί τελικά η Kat τον Bastian ή κάποιον άλλον «τυχαίο»;

Η ταινία είναι διαθέσιμη στον κινηματογράφο από τις 10 Φεβρουαρίου 2022 και είναι ιδανική για τους fans των Χολιγουντιανών ρομαντικών ταινιών, αλλά και της JLo φυσικά!

Εσύ ποια από τις πιο πάνω ταινίες θα απολαύσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending