fbpx

Αυτή είναι η μεσογειακή κουζίνα στη Λευκωσία με ένα από τα ψηλότερα reviews στο Foody!

Το Marinado φαίνεται ότι αγαπήθηκε πολύ από τους κατοίκους της πρωτεύουσας (και όχι μόνο, αφού όσοι το δοκιμάζουν ξετρελένονται) κι έτσι έχει καταφέρει να πάρει βαθμολογία 4.8/5 με πάνω από 140 reviews στο Foody! Κάτι που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας εκπλήσσει αυτό, μιας και το δοκιμάσαμε άπειρες φορές και σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Το Marinado είναι ίσως η μοναδική επιλογή που συνδυάζει πιάτα τόσο νόστιμα που κάνουν τα σάλια σου να τρέξουν και ταυτόχρονα είναι και υγιεινά! Άρα όταν τρως ένα από αυτά νιώθεις ότι απολαμβάνεις comfort food ή cheat meal, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο, φρέσκο και υγιεινό γεύμα… που το συστήνουν ακόμα και διατροφολόγοι!

Σκέψου ότι μπορείς να παραγγείλεις μαριναρισμένο grilled κοτόπουλο, με μπόλικη φρέσκα σαλάτα, σε πίτα ολικής αλέσεως με προζύμι και χούμους ή γκουακαμόλε που ετοιμάζεται φρέσκο – φρέσκο την ίδια μέρα.

Πραγματικά δεν συγκρίνεται με καμία άλλη επιλογή. Το Marinado αποτελεί από μόνο του μια ξεχωριστή κατηγορία! Όλες οι γεύσεις μοιάζουν πολύ γνώριμες, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς μοναδικές.

Και το σπουδαιότερο δεν σου το είπαμε ακόμη! Πεινάς και θες να φας νόστιμο φαγητό στα γρήγορα; Το Marinado έρχεται στο γραφείο ή στο σπίτι σου συνήθως σε 30-45 λεπτά.

Τι περιμένεις;! Μπορείς να παραγγείλεις Μarinado, από όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού FoodyWoltRocket και στην ιστοσελίδα www.marinado.com.cy! Επίλεξε ποιος τρόπος σε βολεύει, βάλε την παραγγελία σου και ετοιμάσου να απολαύσεις πεντανόστιμο φαγητό και γλυκό!

Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30-22:00 και τα Σάββατα από τις 12:00-22:00.

Η Λευκωσία αγαπά Marinado! Εσύ το δοκίμασες ή ακόμη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending