fbpx

Η Εύη μας προτείνει πού να πάμε για νόστιμο brunch στη Λεμεσό!

“In weekends we brunch”: Αυτό θα μπορούσε να είναι το «μότο» της Εύης Οικονομίδου (πρώην μέλος της ομάδας του StudentLife και «αιώνια» food lover), μιας και τα τελευταία χρόνια το brunching έχει αναπτυχθεί πολύ στην Κύπρο!

Αυτή η συνήθεια, λοιπόν, έγινε λατρεία κι έτσι όλοι μας ψάχνουμε συνεχώς για νέα στέκια ή για κάποιο brunch spot που μας διέφυγε, ούτως ώστε να πάμε το επόμενο ΣΚ.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, όμως, φυσικά η ποιότητα είναι αυτό που θα κάνει ένα brunch-άδικο να ξεχωρίζει! Γι’ αυτό κι εμείς ρωτήσαμε την Εύη, που λατρεύει να δοκιμάζει breakfast, brunch και snacks και μας προτείνει τα αγαπημένα της spots στη Λεμεσό!

Δες πιο κάτω πού να πας για brunch στη Λεμεσό:

1
Lithos Concept Bar

Instagram.com/@evie_ec

Ένα μέρος που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς για το επόμενο weekend brunch σου είναι το παλιό χάνι στην Πλατεία Κάστρου, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα!

Θα λατρέψεις την εκπληκτική εσωτερική διακόσμησή του και φυσικά το brunch μενού του. Η Εύη προτείνει τα pancakes σοκολάτας, τη γλυκιά εκδοχή του κρουασάν και τα αυγά benedict (με σολομό). Μπορείς επίσης να πας εκεί για μεσημεριανό, street-food, βραδινό… ακόμη και για ποτάκι.

2
Stoa Urban Kitchen

Instagram.com/@evie_ec

Ένας χώρος all day‑and‑night, με ωραία εσωτερική και εξωτερική ατμόσφαιρα, που αποτελεί μια «όαση» μέσα κέντρο της Λεμεσού!

Η αγαπημένη επιλογή της Εύης είναι το πιάτο “Ruby pancake”, με ροζ φυσική σοκολάτα, βατόμουρα και τριμμένο μπισκότο. Looks so yummy…

3
Corner Lounge Pera Pedi

Instagram.com/@evie_ec

Σίγουρα μόλις βλέπεις τη φωτογραφία ζηλεύεις, γιατί θες κι εσύ μια αντίστοιχη για το Instagram σου! 😉

Σκέψου τώρα καθώς κάνεις roadtrip το ΣΚ, να κάνεις μια στάση σ’ αυτό το τόσο cute μέρος, με τον πιο Instagrammable τοίχο, γεμάτο λουλούδια. Ταυτόχρονα, εκεί θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα από τα λαχταριστά του ροφήματα, καφέ ή/και σνακ.

4
Amy’s addictions Café

Instagram.com/@evie_ec

Άλλο ένα Instagrammable & χαριτωμένο μέρος στη Λεμεσό για brunch -και όχι μόνο- είναι το καφέ Amy’s addictions.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα σπιτικά, signature γλυκά τους (η γλυκιά Εύη δοκίμασε τα «μεγάλα» macarons) μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ ή σαλάτα!

5
Estrella Limassol

Instagram.com/@evie_ec

Μάλλον δεν ήξερε τι να πρωτο-διαλέξει η Εύη (αν κρίνουμε από τη φωτογραφία)! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Estrella δεν χρειάζεται συστάσεις…

Είναι γνωστό τόσο σε Κύπρο, όσο σε Ελλάδα για το famous brunch του! Μπορείς να δοκιμάσεις μια ποικιλία από pancakes ή μια από τις πολλές επιλογές στο menu για μεσημεριανό.

6
Marina Breeze LoungeBar

Instagram.com/@evie_ec

Τέλειο τοπίο, νόστιμο φαγητό, ποικιλία επιλογών! Ένα στέκι ιδανικό για ημέρα και νύχτα. Σίγουρα αν το επιλέξεις για να κάνεις τη βόλτα σου δεν θα το μετανιώσεις, λέει η Εύη!

Εμείς θα προσθέσουμε ότι… καλό είναι να απολαμβάνεις νόστιμο brunch, αλλά το να απολαμβάνεις νόστιμο brunch με τέτοια θέα είναι σίγουρα 100 φορές καλύτερο! 😉

7
The Cookhouse

Instagram.com/@evie_ec

Ίσως ένα από τα πιο γνωστά και cozy brunch spots στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην όμορφη Λεμεσό!

Μην ξεχάσεις να κάνεις κράτηση εκ των προτέρων, για να είσαι 100% σίγουρος/η ότι θα βρεις τραπεζάκι για να απολαύσεις τις 2 top αγαπημένες επιλογές της Εύης (αυγά ποσέ & pancakes).

Τι λες; Θα επισκεφθείς κι εσύ κάποιο από τα brunch spots της Λεμεσού αυτό το ΣΚ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending