fbpx

Barista σώζει κοπέλα που βρίσκεται σε κίνδυνο… με ένα ποτήρι και γίνεται viral!

Με όλες τις αρνητικές ειδήσεις που ακούμε καθημερινά αρχίσαμε να χάνουμε πλέον την ελπίδα μας για τους ανθρώπους γύρω μας. Παρ’ όλα αυτά η «ηρωική» κίνηση barista που έσωσε κοπέλα που βρισκόταν σε κίνδυνο… με ένα ποτήρι έγινε viral και όχι άδικα!

Μία εργαζόμενη, λοιπόν, των Starbucks, στο Corpus Christi του Τέξας των ΗΠΑ, απέδειξε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα, αφού όπως φάνηκε δεν νοιάζονται όλοι μόνο για την πάρτι τους! 

Την ιστορία έκανε γνωστή στα social media η μητέρα της έφηβης, η οποία καθόταν μόνη της στο café, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος άντρας. Η barista κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, αφού ήταν εμφανές ότι η 18χρονη ήταν αρνητική στο να έχει οποιαδήποτε συζήτηση με τον επικίνδυνα επίμονο άντρα. Έτσι αντέδρασε άμεσα… αλλά με έναν ιδιότυπο τρόπο, προκειμένου να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα, χωρίς να προκαλέσει ταραχή!

1
Πώς έφτασε το ποτήρι – βοήθεια στη 18χρονη;

newsbeast.gr

Η barista, λοιπόν, δεν έκανε ούτε σκηνή, ούτε φασαρία. Έγραψε αθόρυβα ένα μήνυμα σε ποτήρι και το έδωσε στην έφηβη, λέγοντάς της ότι ήταν ένα free ρόφημα από το μαγαζί.

Η μητέρα του κοριτσιού, ανέφερε: «Η 18χρονη κόρη μου ήταν μόνη εκείνο το βράδυ. Ένας άντρας πήγε κοντά της και άρχισε να της μιλά. Μία barista της έδωσε μια free ζεστή σοκολάτα που -υποτίθεται- ότι κάποιος ξέχασε να πάρει. Πόσο ευγνώμων είμαι για τους ανθρώπους που προσέχουν τους άλλους!».

Η μητέρα μοιράστηκε και τη φωτογραφία του ποτηριού με το μήνυμα που είχε γράψει πάνω η εργαζόμενη, το οποίο έλεγε: «Είσαι καλά; Θέλεις να επέμβουμε; Αν το χρειάζεσαι, βγάλε το καπάκι από το ποτήρι».

Ευτυχώς, η 18χρονη ένιωσε ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν χρειαζόταν βοήθεια. Παρ’ όλα αυτά η κοπέλα και η μητέρα της συγκινήθηκαν από την υποστήριξη της barista και όλης της ομάδας που ήταν έτοιμη να βοηθήσει.

«Ένιωθε ασφαλής και δεν έβγαλε το καπάκι, αλλά τους ειδοποίησε. Είπε ότι μόλις σήκωσε το βλέμμα της είδε όλη την ομάδα των εργαζομένων να την έχουν υπό την επίβλεψή τους και σε ετοιμότητα να επέμβουν», εξήγησε η κ. Roberson.

Εσύ θα επέμβενες για να βοηθήσεις κάποιον/α που βρίσκεται σε κίνδυνο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending