fbpx

«Ξεκλείδωσαν» επιτέλους τα clubs και ετοιμάζονται για ξέφρενα καρναβαλίστικα parties!

«Ξεκλείδωσε» και πάλι η νυχτερινή ζωή της Κύπρου κι ας ελπίσουμε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που μπήκε «λουκέτο» στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Ας παραμείνουμε στη θετική πλευρά των πραγμάτων, όμως, αφού τα clubs έχουν ανοίξει τις πόρτες τους ξανά και μας ετοίμασαν μοναδικά καρναβαλίστικα events που υπόσχονται διασκέδαση και ΧΟΡΟ μέχρι τελικής πτώσεως, μιας και μπορούμε και πάλι να… «λικνιστούμε»!

Αν, λοιπόν, θες να βγεις με την παρέα σου για να παρτάρατε, γιορτάζοντας το φετινό καρναβάλι… πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει μερικά από τα καλύτερα carnival events που θα γίνουν σε clubs της Κύπρου αυτό το διάστημα.

Δες πιο κάτω πού σου προτείνουμε να πας για να χορέψεις (επιτέλους):

1
Eurovision Carnival Party

Facebook.com/@Eurovision Carnival Party @ RED.

Είσαι κι εσύ Eurofan; Αν ναι, τότε αυτό το party δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα, αφού θα συνδυάζει Eurovision και καρναβάλια… Wow!

Αυτό που κάνει αυτό το party να ξεχωρίζει είναι το dress code, αφού θα πρέπει να μεταμφιεστείς σε ένα/μια Eurovision Star (π.χ. Φουρέιρα) φορώντας κάτι που θα θυμίζει την εμφάνισή του/της στην σκηνή της Eurovision… Και το καλύτερο θα έχει και διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης!

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ετοιμάσου για ένα καρναβαλίστικο party, στη μουσική σκηνή RED, όπου θα ανάψει “fuego”! Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα €12 συμπεριλαμβανομένου ενός ποτού και μπορείς να το προμηθευτείς εδώ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα: 99059257 & 97858233.

2
Carnival PARTY – The ultimate NIGHT

Facebook.com/@Carnival PARTY – The ultimate NIGHT

Ένα απόλυτα φοιτητικό party, αφού διοργανώνεται από φοιτητική παράταξη και σίγουρα θα το επιλέξουν αρκετοί φοιτητές. Την Τρίτη 1η Μαρτίου, λοιπόν, στο “Central Night Club”, στη Λευκωσία!

Ένα party που υπόσχεται πολλή διάσκεδαση και χορό, υπό τους ήχους της πιο ανεβαστικής μουσικής. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα €10 με το πρώτο ποτό δωρεάν!

Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω είναι να φορέσεις κάποια πρωτότυπη στολή, καθώς θα γίνει και σ’ αυτό το carnival party διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης! 

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 99077023 (Μαρία).

3
Rave in the Carnival with Guaba DO

Facebook.com/@Friday 4th March – Rave in the Carnival with Guaba DO

Αν είσαι fan του καρναβαλιού, τότε θα γνωρίζεις πως το “Guaba Beach Bar”, στη Λεμεσό διοργανώνει κάθε χρόνο μοναδικά καρναβαλίστικα parties, όπου το γλέντι κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και φέτος, την Παρασκευή 4 Μαρτίου από τις 18:00 το απόγευμα… στο γνωστό μέρος!

Η μόνη πρϋπόθεση για να παρευρεθείς είναι… να μασκαρευτείς -φυσικά- μιας και όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: “No outfit – No entry”! Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα €20 και συμπεριλαμβάνει ένα πότο!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στα social media του “Guaba Beach Bar” ή να στείλεις μήνυμα στο 96340000.

4
Ντισκοτέκ Carnival Edition

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο αγαπημένος σου μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός “Mix FM” δημιουργεί τα καλύτερα parties. Αυτό ισχύει και για τα καρναβάλια, αφού την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο Dstrkt, στη Λάρνακα αναμένεται να στηθεί ΤΟ γλέντι με τους DJ’s Dino G και Φοίβο Κωνσταντινίδη!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:30 και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις αυτό το party, μιας και είναι γνωστό πως ο “Mix FM” παίζει πάντα (και παντού) την καλύτερη μουσική!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 99 639892.

5
Nostalgia Limassol Carnival Party

Facebook.com/@Nostalgia Limassol Carnival Party

Το Σάββατο 5 Μαρτίου η μουσική στην Αγορά της Λεμεσού θα παίζει δυνατά-τα-τα-τα και θα παρασύρει όλους τους παρευρισκόμενους σε ξέφρενους καρναβαλίστικους χορούς!

Τέσσερεις DJ’s υπόσχονται να σε ξεσηκώσουν, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το γλέντι θα στηθεί σε δύο χώρους της Αγοράς Λεμεσού. Η είσοδος είναι μόνο €10 και μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριό σου εδώ!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 97632348.

6
Carnival Fiesta

Facebook.com/@Carnival Fiesta @ Guaba Beach Bar

Άλλο ένα party που διοργανώνει το “Guaba Beach Bar”, αυτήν τη φορά στις 6 Μαρτίου, δηλαδή την ημέρα του καρναβαλιού.

Η μουσική που θα παίζει θα είναι R&B και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μεταμφιεστείς για να κάνεις join. Το party θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και όπως καταλαβαίνεις θα κρατήσει ώρες!

Ευκαιρία, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την αργία της επόμενης μέρας (Καθαρά Δευτέρα) για λίγη περισσότερη διασκέδαση!

  • Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα: 96 340000, 99778541, 99287511.

Σε όλα τα events απαραίτητη είναι η προσκόμιση safe pass και ταυτότητας, προκειμένου να σου επιτραπεί η είσοδος, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, βάση των πρωτοκόλλων κατά της πανδήμιας.

Εσύ σε ποιο καρναβαλίστικο event θα πας με την παρέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending