fbpx

Netflix: Αυτές οι 10 σειρές κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο & σίγουρα δεν πρέπει να τις χάσεις!

Το Netflix φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό του, έτσι ώστε να προσφέρει πάντα κάτι καινούριο στο κοινό!

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, λοιπόν, δεν θα ήταν δυνατόν να μην κάνουν την εμφάνισή τους στην πλατφόρμα νέες σειρές (αλλά και παλιές με καινούρια επεισόδια) που έρχονται για να γεμίσουν αγωνία όσους θα τις προτιμήσουν.

Γι’ αυτό πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει 10 σειρές (όλων των ειδών) που θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix τον Μάρτιο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις χάσεις!

Δες πιο κάτω τις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix:

1
The Guardians of Justice

Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της δικαιοσύνης αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους!

  • Πρεμιέρα 01/03

2
Midnight at the Pera Palace

Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ «βουτά» στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που -ίσως- αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας!

  • Πρεμιέρα: 03/03

3
Pieces of Her

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή τους πόλη που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά!

  • Πρεμιέρα: 04/03

4
Once Upon a Time… Happily Never After

Μετά τον αναγκαστικό χωρισμό τους, πρέπει να ξαναβρεθούν σε μια άλλη ζωή για να διαλύσουν τα μάγια που έχουν γίνει στην πόλη τους… όπου κανείς δεν μπορεί να ερωτευτεί!

  • Πρεμιέρα: 11/03

5
Soil

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι «έπιασε την καλή», αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο!

  • Πρεμιέρα: 17/03

6
Human Resources

Πασχαλίτσες της αγάπης, ορμονικά τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους!

  • Πρεμιέρα: 18/03

7
Top Boy: Season 2

Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του, αλλά με μια τεράστια επένδυση… Συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα!

  • Πρεμιέρα: 18/03

8
Cracow Monsters

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται με δαίμονες!

  • Πρεμιέρα: 18/03

9
Standing Up

Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους, να εδραιωθούν στο stand-up, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες!

  • Πρεμιέρα: 18/03

10
Bridgerton: Season 2

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, όμως, ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του!

  • Πρεμιέρα: 25/03

Εσύ ποια σειρά θα παρακολουθήσεις αυτόν τον Μάρτιο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending