fbpx

Ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από το group “Thank You, Next” στο Facebook & τελικά παντρεύτηκε!

Το τραγούδι “Thank You, Next” της Ariana Grande έκανε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2019 (και συνεχίζει μέχρι σήμερα).

Ήξερες, όμως, ότι ήταν και η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα group στο Facebook με το όνομα “Thank You, Next”; Αποκλείεται να μην το γνωρίζεις, ειδικά αν χώρισες πρόσφατα! Μπορεί και να ταυτίζεσαι (ή να γελάς) με τις σύντομες ιστοριούλες χωρισμού που ποστάρουν οι χρήστες.

Το “Thank You, Next”, λοιπόν, κατάφερε να φέρει κοντά δύο ανθρώπους, χωρίς η ιστορία τους να καταλήξει σε TYN… αλλά στα σκαλιά της εκκλησίας! Τελικά έχουμε ελπίδεεεες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον (ακόμα και μέσα από το Facebook).

Δες πιο κάτω την ιστορία αγάπης του ζευγαριού:

Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η Ειρήνη έγραψε στην ομάδα μια προσωπική της εμπειρία, όπου ο πρώην σύντροφός της την εγκατέλειψε όσο αυτή βρισκόταν άρρωστη στο νοσοκομείο. Η κοπέλα δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης κάτω από το post της στην ομάδα “Thank you, Next”.

Ο (πλέον) σύζυγος της, Πάρης, ήταν ένας από αυτούς που την προσέγγισαν διαδικτυακά, ωστόσο ήταν κι ο μόνος που πήρε απάντηση από την Ειρήνη.

Την επόμενη μέρα της έστειλε μια μεγάλη ανθοδέσμη, ενώ λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε στο μαγαζί της με μια σοκολατόπιτα.

@eiriniarvaniti2 ήταν πολύ δύσκολο να εμπιστευθώ ξανά!Ποσο μάλλον από social!Σαγάπω πολύ! @parisskordilisFull story on U?! #lovestory #tyn #thankyounext #fyp #couples ♬ you are my sunshine – christina perri

Όπως λέει, ο ίδιος αγκάλιασε τόσο εκείνη, όσο και το παιδί της και κάπως έτσι, το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα… Κι αυτό παιδιά ήταν το πρώτο πάντρεμα του γκρουπ (wow)!

Παρά το γεγονός ότι η κύρια θεματική του “Thank You, Next” είναι οι χωρισμοί, τελικά ενώνει ανθρώπους… Γι’ αυτό και εσύ μπορείς ακόμα να ελπίζεις ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος/η αν δεν βρέθηκε ακόμα! 😉

Γράψε μας σε σχόλιο αν περίμενες να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα από το group “Thank you, Next” στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending