fbpx

Μάθε ποια παραλία της Κύπρου βρίσκεται στη λίστα με τις 25 κορυφαίες του κόσμου!

Σίγουρα θα ήθελες κι εσύ να βρίσκεσαι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, οι οποίες έχουν λευκές αμμουδιές και καταγάλανα νερά!

Το TripAdvisor ανακήρυξε πρόσφατα τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο για άλλη μια χρονιά… και μια παραλία της Κύπρου βρίσκεται στη λίστα (και πάλι)!

Η παραλία της Κύπρου που κατάχθηκε ως μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο βρίσκεται στην 22η θέση, ενώ βρίσκεται στην 4η θέση στην Ευρώπη!

Μάθε ποια παραλία της Κύπρου κατατάχθηκε ως μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο:

TripAdvisor

Το Nissi Beach είναι μια δημοφιλής παραλία στην Αγία Νάπα και βρίσκεται στην 22η θέση ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Η παραλία εκτείνεται σε 500 μέτρα και τα νερά είναι αρκετά καθαρά, ώστε η παραλία να έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία. Η παραλία πήρε το όνομά της από το μικρό νησάκι Νησί που βρίσκεται κοντά στην ακτή. Το ακατοίκητο νησάκι είναι εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια μέσα από τα ρηχά νερά.

Η παραλία Nissi έχει γίνει δημοφιλής προορισμός, αφού διατίθενται θαλάσσια σπορ, όπως θαλάσσιο σκι και ιστιοσανίδα. Υπάρχουν επίσης δύο γήπεδα beach volley ανοιχτά για το κοινό.

1
Ανάμεσα και στις top παραλίες της Ευρώπης!

Freepik.com

Αξίζει να πούμε πως η ίδια παραλία βρίσκεται στην 4η θέση των top παραλιών της Ευρώπης.

Στη λίστα με τις 25 κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης υπάρχει άλλη μια κυπριακή παραλία… Αυτή του Fig Tree, η οποία βρίσκεται στην 22η θέση!

Εσύ γνώριζες ότι το Nissi Beach ανήκει στις καλύτερες παραλίες του κόσμου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending