fbpx

Φοιτητής ιατρικής εμφύτευσε Bluetooth στο αυτί του για να περάσει επιτέλους το μάθημα!

Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε σκεφτεί διάφορες πατέντες για να περάσουμε ένα μάθημα που δεν μας «καθόταν» και τόσο καλά στο στομάχι.

Αυτό που σκέφτηκε, όμως, ένας «αιώνιος» φοιτητής στην Ινδία, σίγουρα δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό και καλύτερα, μιας και η κατάληξη δεν ήταν ακριβώς όπως την είχε φανταστεί!

Ο εν λόγω φοιτητής «χρωστούσε» ένα συγκεκριμένο μάθημα εδώ και 11 χρόνια, αφού κάθε φορά που έδινε δεν κατάφερνε να το περάσει. Η αποφασιστικότητά του, λοιπόν, να το περάσει και να πάρει επιτέλους το πολυπόθητο πτυχίο, τον οδήγησε στο να εμφυτεύσει Bluetooth στο αυτί του!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Όλα έγιναν στις 21 Φεβρουαρίου 2022 όταν οι φοιτητές του Ιατρικού Κολλεγίου Μαχάτμα Γκάντι της Ινδίας είχαν εξετάσεις. Ο πρωταγωνιστής μας, έχοντας κοπεί τοοόσες πολλές φορές το μάθημα αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος για να το περάσει είναι να ενσωματώσει Bluetooth στο αυτί του, ώστε να μπορέσει να αντιγράψει!

Έλα, όμως, που «τον πιάσανε στα πράσα»! Σε αυτό το κολλέγιο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα αυστηρά, αφού κατά καιρούς υπήρξαν περιπτώσεις αντιγραφής. Έτσι, υπάρχει μια ομάδα που πραγματοποιεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους

Κι ενώ ο φιλαράκος μας πίστευε πως έχει βρει την τέλεια λύση, η σωματική έρευνα που του έκαναν έδειξε το αντίθετο, καθώς στην τσέπη του παντελονιού του βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο κίνησε τις υποψίες!

Στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι αυτό ήταν συνδεδεμένο σε μια συσκευή Bluetooth, αλλά αδυνατούσαν να την εντοπίσουν… Μα γιατί άραγε; Μετά από ανάκριση, ο φοιτητής αναγκάστηκε να αποκαλύψει την πλεκτάνη που έστησε κι έτσι το σχέδιο του «ναυάγησε» σαν τον Τιτανικό!

ptcnews.tv

Πάντως εδώ που τα λέμε, μόνο και μόνο για τον κόπο του, αλλά και την εξυπνάδα του να σκεφτεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να τον περνούσαν… Κρίμα τέτοιο «ξυράφι» να πάει χαμένο!

Μάθε κι αυτό… Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος, λιγότερο ευρηματικός και τολμηρός συμφοιτητής του, βρέθηκε επίσης με ένα μικρό κινητό και μια Bluetooth συσκευή, η οποία δεν ήταν ενσωματωμένη στο σώμα του. Οι συσκευές και των δύο κατασχέθηκαν και τους δόθηκαν νέες ερωτήσεις στο διαγώνισμα, όσο η περίπτωσή τους εξεταζόταν από την επιτροπή του ιδρύματος!

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι δεν θα του επιβληθεί κάποια πολύ σοβαρή ποινή και ότι το πανεπιστήμιο θα συγκινηθεί από τη θέληση που είχε να πάρει πτυχίο, ώστε να προχωρήσει σε ολόκληρη επέμβαση.

Γράψε μας στα σχόλια ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που (θα) έκανες για να περάσεις μάθημα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending