fbpx

5 εκδρομικοί χώροι στην Κύπρο για να κάνεις πικ-νικ την Καθαρά Δευτέρα!

Σκέφτεσαι πού να πας για να κάνεις πικ-νικ και να «να κόψεις τη μούττη της Σαρακοστής» φέτος την καθαρά Δευτέρα;

Εμείς, σου βρήκαμε 5 από τους καλύτερους εκδρομικούς χώρους στην Κύπρο, που είναι ιδανικοί να τους επισκεφθείς για να περάσεις τέλεια αυτή την ξεχωριστή μέρα, να φας τα διάφορα νηστίσιμα εδέσματα, να πετάξεις τον χαρταετό σου… και όχι μόνο!

Δες πιο κάτω 5 εκδρομικούς χώρους για να πας την Καθαρά Δευτέρα:

1
Εκδρομικός χώρος Λιβάδι του Πασσιά – Τρόοδος

AllaboutLimassol

Κατηφορίζοντας από την Πλατεία Τροόδους προς τον Αμίαντο, θα βρεις έναν από τους πιο δημοφιλείς εκδρομικούς χώρους της περιοχής.

Το «Λιβάδι του Πασσιά» είναι από τους μεγαλύτερους εκδρομικούς χώρους του νησιού και βρίσκεται σε υψόμετρο 1600 μέτρων. Το σκηνικό είναι μαγευτικό και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να περάσεις την καθαρά Δευτέρα!

2
Εκδρομικός χώρος «φράγματος Ξυλιάτου»

checkincyprus.com

Το φράγμα του Ξυλιάτου είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του χωριού Ξυλιατός, το οποίο υπερχιλίζει σχεδόν κάθε χρόνο και χαρίζει μαγευτικές εικόνες από τον όμορφο καταρράκτη του!

Ο εκδρομικός χώρος του χωριού, λοιπόν, βρίσκεται ακριβώς από κάτω και είναι ένας ιδανικό σημείο για να περάσεις την Καθαρά Δευτέρα σου, αφού εκεί θα απολαύσεις τη γαλήνη και την ομορφιά της φύσης που σε περιβάλλει!

3
Καμπί του Καλογήρου

AllaboutLimassol

Ο κατασκηνωτικός χώρος Καμπί του Καλογήρου είναι -ίσως- από τους ωραιότερους και δημοφιλέστερους που μπορείς να επισκεφθείς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί μπορείς να απολαύσεις με την οικογένεια ή την παρέα σου μια ήσυχη εκδρομή ανάμεσα στα πεύκα και τα πλατάνια, με άφθονο καθαρό αέρα!

4
Εκδρομικός χώρος Τροοδίτισσα – Ξεροκόλυμπος

Exploring Cyprus

Μόλις λίγο πριν από το μοναστήρι της Τροοδίτισσας, στον δρόμο Πλατρών – Πρόδρομου και σε απόσταση 6km από τις Πλάτρες, βρίσκεται ο εκδρομικός χώρος Τροοδίτισας – Ξεροκόλυμπος.

Ο ήχος του νερού που τρέχει, κατεβαίνοντας από μικρούς φυσικούς καταρακτάκες, θα σε ηρεμήσει και τα ξύλινα τραπεζάκια χωμένα στο καταπράσινο δάσος σε συνδυασμό με τους ήχους της φύσης θα σε κάνουν να μην θες να φύγεις από εκεί!

5
Εκδρομικός χώρος Αλμυρολίβαδο

Cyprus Highlighs

Ο εκδρομικός χώρος Αλμυρολίβαδο, επιφυλάσσει μαγευτικές εικόνες κάθε εποχή του χρόνου. Το σημείο αυτό μετατρέπεται σε λίμνη το φθινόπωρο και την άνοιξη, ενώ τον χειμώνα χαρίζει ονειρικές, λευκές εικόνες!

Γι΄αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, μιας και -σίγουρα- αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να περάσεις την καθαρά Δευτέρα. Πολλοί χαρακτηρίζουν το σημείο ως έναν επίγειο παράδεισο!

Εσύ σε ποιον εκδρομικό χώρο σκοπεύεις να περάσεις την καθαρά Δευτέρα φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending