fbpx

Ημέρα της Γυναίκας: Το ξεχωριστό video της “Finos Film” με ηθοποιούς που έγραψαν ιστορία!

Με έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο η “Finos Film” τιμά όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα με ένα video, στο οποίο συμμετέχουν μερικές από τις πιο σημαντικές πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου, εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Μέσα από το video που δημοσίευσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα της στο Twitter, στείλει ταυτόχρονα και ένα αντιπολεμικό μήνυμα και το συνοδεύει με λόγια που δείχνουν τη δύναμη των γυναικών.

«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δες το video:

Στο video της η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει αποσπάσματα από σημαντικές ελληνικές ταινίες με πολλές πρωταγωνίστριες που έγραψαν ιστορία, όπως: οι Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Μπέτυ Λιβανού, Μαίρη Χρονοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Κατερίνα Γώγου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αννα Καλουτά, Καίτη Πάνου, Γκέλυ Μαυροπούλου.

Οι ατάκες που ακούγονται στο video είναι πολύ καλά διαλεγμένες, ενώ η τελευταία που ακούγεται στέλνει και μήνυμα κατά του πολέμου, καθώς λέει «στο όνομα της ειρήνης»!

Πώς σου φαίνεται το video της “Finos Film” για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending