fbpx

Παντρεύεσαι; Αν κάνεις τον γάμο σου σ’ αυτήν την πόλη θα σου δώσουν €2000!

Τι θα έλεγες να κάνεις ένα ταξιδάκι για να… παντρευτείς σε μια άλλη χώρα και να κερδίσεις το ποσό των €2000;

Αν ενδιαφέρεσαι -είτε εσύ είτε έχεις κάποιον γνωστό σου που ενδιαφέρεται- τότε μπορείς να κάνεις αίτηση για γάμο στις περιοχές που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη περιφέρεια (που θα μάθεις πιο κάτω ποια είναι αυτή) και θα λάβεις 2.000 ευρώ. Μήπως να το ξανασκεφτούμε για γάμο βρε παιδιά;

Η πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει, ενώ θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023 (για ‘σένα που δεν βιάζεσαι και τόσο). Αν πάλι «είσαι ακόμη μικρός/ή για τέτοια» -ίσως- φανείς τυχερός/ή και η πλατφόρμα παραμείνει ανοιχτεί μέχρι να εξαντληθεί το κονδύλι ύψους 10 εκατ. ευρώ!

Μάθε πιο κάτω σε ποια πόλη πρέπει να παντρευτείς αν θέλεις να πάρεις τις 2000€:

1
Σε ποια χώρα γίνεται αυτό;

Freepik.com

Το ποσό των 2.000€ θα δίνεται από την Ιταλία σε ζευγάρια που αποφασίζουν να παντρευτούν στην περιφέρεια του Λάτσιο, όπου βρίσκεται και η πρωτεύουσα, Ρώμη.

Αν, λοιπόν, ένας γάμος με θέα τη Fontana di Trevi, το Κολοσσαίο ή τα Ισπανικά σκαλιά ήταν πάντα το όνειρό σου, τώρα είναι η ευκαιρία σου να πραγματοποιηθεί!

2
Για ποιον λόγο δίνουν αυτό το ποσό;

indiatimes.com/ Representational Image/ justgetmarriedinitaly.com

Αν διερωτάσαι για ποιον λόγο η κυβέρνηση να δίνει αυτό το πόσο σε ντόπιους ή τουρίστες που επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους εκεί, είναι επειδή η περιφέρεια θέλει να ωθήσει τους νέους να κάνουν αυτό το βήμα και ταυτόχρονα να τονώσει τον τομέα των δεξιώσεων γάμου, αφού δέχτηκε μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας.

Σύμφωμα με τον πρόεδρο της περιφέρειας, Nicola Zingaretti, το 2019 παντρεύτηκαν περισσότερα από 15.000, ενώ από την έναρξη της πανδημίας έχουν παντρευτεί στο Λάτσιο μόνο 9.000 ζευγάρια.

3
Πώς θα λάβεις το ποσό των €2000;

weddingwire.com

Για να λάβεις το δώρο αυτό, πρέπει να παντρευτείς ή να συνάψεις σύμφωνο συμβίωσης στην περιφέρεια Lazio, μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2022, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες τοπικών επιχειρήσεων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως μόνο ένα μέλος μπορεί να κάνει αίτηση για το ποσό, ενώ για να το λάβει χρειάζεται να προσκομίσει μέχρι 5 αποδείξεις για τα έξοδα του γάμου!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες και εσύ να παντρευτείς με θέα τη Φοντάνα Ντι Τρέβι ή το Κολοσσαίο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending