fbpx

Μοντέλο του Playboy πληρώνεται για να την πέφτει σε άντρες & να τσεκάρει αν είναι πιστοί!

Η Carolina Lekker είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αφρικής, με τεράστιες επιτυχίες στο βιογραφικό της και με ένα εξώφυλλο στο Playboy Africa. Επομένως, και μόνο στο αντίκρισμα ενός μηνύματός της στα DMs ενός άντρα είναι σίγουρα τεράστιος πειρασμός!

Και ναι… Καλά κατάλαβες! Η Carolina πληρώνεται από γυναίκες για να την «πέσει» στον σύντροφό τους, ώστε να διαπιστώσουν αν είναι πιστοί ή αν «ξενοκοιτάζουν» εύκολα. Συγκεκριμένα, οι πελάτισσές της πληρώνουν $2000, δηλαδή 1600 ευρώ!

Η αλήθεια μόνο ένας απόλυτα πιστός άντρας θα «έριχνε άκυρο» σε μια τόσο εξαιρετικά ελκυστική και σέξυ γυναίκα…

Δες πώς «ψαρεύει» η Carolina τους άπιστους άντρες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

Όπως αναφέρει η ίδια: «Αρχικά επικοινωνώ μαζί τους μέσω Instagram και περιμένω να δω πώς και αν θα απαντήσουν. Συνεχίζω την κουβέντα μέχρι να γίνει πιο καυτή», ενώ η δουλειά θεωρείται ολοκληρωμένη όταν φτάσουν στο σημείο να κανονίσουν ραντεβού μεταξύ τους!

Αμέσως μετά, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή τα μηνύματα που ανταλλάζουν πηγαίνουν στην κοπέλα. Αν τελικά δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε η Carolina επιστρέφει τα χρήματα (δεν μπορείς να πεις… δίκαιη κοπέλα)!

Instagram.com/@carollekker_

Παρόλο που το επιχειρηματικό σχέδιο είναι πολύ πρόσφατο, η ίδια έχει καταφέρει να βγάλει πάνω από $10.000 μέχρι στιγμής, από τις πρώτες της πελάτισσες. Άρα, η Carolina τσάκωσε ως τώρα 5 άπιστους άντρες!

Μετά από τα πιο πάνω αποτελέσματα, εγώ αναρωτιέμαι πόσους άπιστους θα είχε «ξεσκεπάσει»… αν ερχόταν σε επικοινωνία με Κύπριους δεσμευμένους άντρες… Πάντως περιμένω πώς και πώς ένα Κυπριακό version.

Γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε το «σατανικό» αυτό σχέδιο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending