fbpx

Αυτά τα 3 ζώδια δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ!

Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα δεν είναι να γνωρίσεις κάποιον/α που να σου αρέσει, αλλά πώς να «σπάσεις τον πάγο», ώστε η συζήτησή σας να μην περιοριστεί μόνο στα τυπικά (κι αυτά με το ζόρι)!

Για κάποιους, το καλόγουστο και διακριτικό φλερτ είναι παιχνιδάκι! Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω… Αν πάλι ανήκουν στα 3 ζώδια πιο κάτω που δεν το έχουν καθόλου, αν τους μιλήσεις για flirting το πιο πιθανόν θα σε ρωτήσουν αν «βγαίνει και σε ροζ»!

Οπότε αν έχεις φάει κόλλημα μαζί του/της και περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά ανήκει στα παρακάτω ζώδια -ίσως- να πρέπει να ξεκινήσεις εσύ το παιχνίδι, αν θέλεις να προχωρήσει το πράγμα… 😉

Δες τα 3 ζώδια που δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ:

1
Αιγόκερως

Freepik.com

Ο Αιγόκερως σιχαίνεται το φλερτ και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να το κάνει, οπότε μην περιμένεις και πολλά (βασικά μην περιμένεις τίποτα καλύτερα). Ακόμη κι αν νιώσει ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη, δεν θεωρεί ότι πρέπει να μπει στη διαδικασία του φλερτ με παιχνίδια, ωραίες ατάκες, κομπλιμέντα, λουλουδάκια, κ.λ.π.

Υπάρχει περίπτωση σε κάποια φάση να επιχειρήσει να φλερτάρει, όμως, του βγαίνει με δυσκολία και αμηχανία και τα πράγματα θα χειροτερέψουν αν αυτό δεν πάει καλά, διότι θα σηκωθεί και θα φύγει!

2
Υδροχόος

Freepik.com

Γενικά ο Υδροχόος ζει σε έναν δικό του κόσμο, οπότε το φλερτ έχει νόημα γι’ αυτόν μόνο αν βρει ένα άτομο που θα κινείται στο δικό του σύμπαν ή με λίγα λόγια θα είναι σαν κι αυτόν. Έχει περίεργες τεχνικές στο φλερτ που συχνά φέρνουν την άλλη πλευρά… σε αμηχανία!

Τις περισσότερες φορές δεν ξεκινά ο ίδιος το παιχνίδι του φλερτ, αλλά περιμένει να τον προσεγγίσουν πρώτα οι άλλοι! Όταν κάνει το δικό του βήμα, το πιο πιθανό είναι να εκνευρίσει το άτομο που έχει απέναντί του.

3
Σκορπιός

Freepik.com

Κι όμως! Μπορεί οι σκορπιοί να φημίζονται για την έντονη σεξουαλικότητά τους, όμως, στο φλερτ παίρνουν κόκκινη κάρτα κι αυτό γιατί θέλουν να ξέρουν όσα πιο πολλά μπορούν για το άλλο άτομο, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αρχίζουν τις (αδιάκριτες) ερωτήσεις!

Αυτό φυσικά είναι κάτι που φρικάρει την απέναντι πλευρά, ενώ όταν ο σκορπιός φλερτάρει, συνήθως καταλήγει να τον κοιτούν οι άλλοι με περίεργο βλέμμα… Θα έχει ανταπόκριση, μόνο αν βρει έναν σύντροφο που να μοιράζονται την ίδια ένταση και περιέργεια!

Εσύ το έχεις με το φλερτ ή προτιμάς να σε φλερτάρουν οι άλλοι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending