fbpx

Αυτά τα πολύχρωμα σκαλιά θα γίνουν το νέο Instagrammable σημείο της Λευκωσίας!

Το Instagram είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των περισσότερων από εμάς. Έτσι, κάθε φορά που βλέπουμε σε posts ή stories ένα ενδιαφέρον σημείο θέας ή που δεν γνωρίζαμε γι’ αυτό, όλοι θέλουμε να το επισκεφθούμε!

Ρωτάμε, ψάχνουμε… μέχρι να το ανακαλύψουμε και κάπως έτσι μέσα σε ελάχιστο διάστημα γίνεται το νέο Instagrammable σημείο του νησιού, αφού όλοι θα βρεθούμε εκεί για να βγάλουμε τις φώτος μας.

Τα πολύχρωμα σκαλάκια της Λευκωσίας, λοιπόν, προβλέπεται να κατακτήσουν σύντομα αυτόν τον τίτλο και να κατακλύσουν το Instagram! 😉

Δες πού βρίσκεται το νέο Instagrammable σημείο στην πρωτεύουσα:

Instagram.com/@the.akn.art

Η πολύχρωμη σκάλα έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στην Αγλαντζιά! Μάλιστα αυτήν την υπέροχη ιδέα είχε ένας νεαρός καλλιτέχνης, ο Αντρέας Νικολάου, ο οποίος και δημιούργησε αυτό το υπέροχο θέαμα, σε μόλις 2 μήνες!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AKN Art (@the.akn.art)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by landscapes C Y? (@repost.cyprus)

Ως μέλος της ομάδας του προγράμματος “Young Cities”, ο Αντρέας δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό έργο στα σκαλιά της οδού Τριπόλεως, του Δήμου Αγλαντζιάς.

Η σκληρή δουλειά του με την ξεχωριστή σύνθεση χρωμάτων και τα ιδιαίτερα γεωμετρικά σχέδια, άλλαξαν την εικόνα της περιοχής -σίγουρα- προς το καλύτερο!

Μέχρι σήμερα απολαμβάναμε τη βόλτα μας στα σκαλιά της αγάπης, που βρίσκονται λίγο έξω από τη Λευκωσία, όμως, τώρα έχουμε ακόμα ένα όμορφο σημείο στη διάθεσή μας!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDCyprus (@id_cyprus)

Ελπίζουμε τόσο ο Αντρέας, όσο κι άλλοι νέοι καλλιτέχνες να πάρουν έμπνευση και μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες να μας χαρίσουν παρόμοια έργα που θα βάλουν χρώμα στο γκρίζο της πόλης… αλλά και στη «μαυρίλα» της ζωής μας!

Εσύ πότε θα κάνεις την επόμενή σου βόλτα στα πολύχρωμα σκαλιά της Λευκωσίας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending