fbpx

Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου – Μάθε τη θέση της Κύπρου!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας (20 Μαρτίου), ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για 10η συνεχόμενη χρονιά, παρουσίασε την ετήσια «Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας», που κατατάσσει περισσότερες από 140 χώρες σε σειρά, ξεκινώντας από την πιο ευτυχισμένη!

Την πρωτιά κατέκτησε, για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Φιλανδία και πλέον αποτελεί την «πιο χαρούμενη χώρα του κόσμου». Ένας από τους λόγους που συνεισφέρουν στην επιτυχία των Φιλανδών είναι η πρόσβαση σε χώρους πρασίνου για μείωση του άγχους και προώθηση της φυσικής δραστηριότητας!

Δες πιο κάτω τις 10 πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου και τη θέση της Κύπρου:

1
Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου

happiness-report.s3.amazonaws.com

Όπως μπορείς να δεις και πιο πάνω, στη λίστα του top 10, πρώτη είναι όπως έχουμε πει η Φιλανδία, δεύτερη η Δανία, τρίτη η Ισλανδία, τέταρτη η Ελβετία και πέμπτη η Ολλανδία!

Πιο κάτω στην έκτη θέση, βλέπουμε το Λουξεμβούργο, έβδομη τη Σουηδία, όγδοη είναι η Νορβηγία, ενώ ακολουθεί το Ισραήλ στην ένατη θέση και η Νέα Ζηλανδία στη δέκατη!

2
Η θέση που κατέχουν Κύπρος και Ελλάδα

happiness-report.s3.amazonaws.com

Αρκετά ικανοποιητική είναι η θέση της Κύπρου στη λίστα των πιο ευτυχισμένων χωρών, καθώς βρίσκεται στο νούμερο 41, αφήνοντας πίσω της την Ελλάδα, η οποία φέτος τερμάτισε στην 58η θέση!

3
Οι πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου

happiness-report.s3.amazonaws.com

Οι χώρες που βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της λίστας είναι και οι πιο δυστυχισμένες του κόσμου. Αυτές, λοιπόν, είναι οι εξής: Ινδία, Ζαμπία, Μαλάουι, Τανζανία, Σιέρα Λεόνε, Λεσότο, Μποτσουάνα, Ρουάντα, Ζιμπάμπουε, Λίβανος και τελευταίο το Αφγανιστάν!

Μπορείς να δει ολόκληρη τη λίστα εδώ!

Γράψε μας στα σχόλια την άποψή σου για τη θέση που πήρε η Κύπρος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending