fbpx

Είναι official: Η σειρά “And Just Like That” του Sex and the City επιστρέφει με 2η σεζόν!

Η πιο “iconic” και “girly” σειρά του HBO Max, η σειρά «φαινόμενο», θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. Πριν από ένα περίπου χρόνο το HBO Max ανακοίνωσε την επιστροφή – συνέχεια της επιτυχημένης σειράς “Sex and the City”, κάνοντας το όνειρο των fans της πραγματικότητα.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2021, λοιπόν, η καινούρια σειρά με τίτλο “And Just Like That” κάνει πρεμιέρα με τα 2 πρώτα επεισόδια, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου 2022 προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν… αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα.

Καθώς οι εξελίξεις έτρεχαν, η σειρά γινόταν το απόλυτο “talk of the town”, αφού είναι «το show που έκανε το διαδίκτυο να ξεσπά σε συζητήσεις κάθε εβδομάδα». Ταυτόχρονα, σε συνέντευξή της στο Variety, η Casey Bloys (chief content officer at HBO and HBO Max) ανάφερε πως σε θέμα προβολών, η πρώτη σεζόν ήταν “phenomenal”.

Και κάπως έτσι… το HBO Max έβαλε επιτέλους τέλος στις φήμες, ανακοινώνοντας επίσημα πως η σειρά επιστρέφει με 2η σεζόν!

Δες όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη 2η σεζόν της σειράς “And Just Like That”:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Με ένα απλό video post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και με το caption “Hello again, lovers…”, το HBO Max έκανε γνωστό πως η σειρά έχει ανανεωθεί και επιστρέφει για μια 2η σεζόν!

1
Το cast

Instagram.com/@justlikethatmax

Με μεγάλο ενθουσιασμό οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) and Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), μέσα από posts στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στη 2η σεζόν!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν θα ήθελε να συνεχιστεί η σειρά για 2η σεζόν, η Sarah Jessica Parker είπε, «φυσικά και ναι», ενώ συνέχισε λέγοντας πως αναρωτιόταν πότε θα μιλούσαν για τη συνέχεια μιας και δεν ήθελαν να περάσει πολύς χρόνος μετά το τέλος της 1ης σεζόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Προς το παρόν, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το cast της 2ης σεζόν, γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε ποιοι θα συνεχίσουν ή αν αν θα προστεθούν νέοι ρόλοι και ποιοι θα είναι αυτοί.

2
Το storyline

Instagram.com/@justlikethatmax

Τα 10 επεισόδια της 1η σεζόν επιφύλασσαν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, όπως τον θάνατο του συζύγου της Carrie, Mr. Big (Chris Noth), στο πρώτο επεισόδιο. Ουπς, spoiler alert!

Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο θάνατος του Mr. Big προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο, ενώ μερικές μέρες αργότερα ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση. Παρόλο που ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αυτό έκανε την παραγωγή της σειράς, να μην επαναφέρει τον ρόλο του, όπως ήταν προγραμματισμένο, κατά τη διάρκεια του flashback στο τελευταίο επεισόδιο.

Instagram.com/@justlikethatmax

Τι θα γίνει, λοιπόν, στη 2η σεζόν; Πώς θα εξελιχθεί το μέλλον των τριών κολλητών; Όπως και να εξελιχθεί η ιστορία, αναμένουμε πως η 2η σεζόν θα είναι επίσης γεμάτη εκπλήξεις, ενώ ελπίζουμε πως θα δώσει τέλος στα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε το τέλος της πρώτης σεζόν.

Για παράδειγμα τι θα γίνει με την καριέρα και την ερωτική ζωή της Carrie, πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Miranda και της Che, και πώς θα εξελιχθεί πλέον η σχέση της Charlotte με το παιδί της;

3
Η πρεμιέρα

Το HBO Max, δυστυχώς, δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς “And Just Like That”, γι’ αυτό και θα πρέπει απλά να αρκεστούμε στο γεγονός ότι “it’s officially coming back”!

Εσύ πόσο ανυπομονείς για τη συνέχεια της σειράς “And Just Like That”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending