fbpx

Γνωρίσαμε το ζευγάρι που ταξιδεύει & εντυπωσιάζει με τις travel photos του στο Instagram!

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης είναι ένα ζευγάρι που κάνει ταξίδια σε κάθε γωνιά του πλανήτη… σχεδόν δωρεάν, αφού μέσω των συνεργασιών που καταφέρνουν να κλείνουν τις πλείστες φορές είναι όλα πληρωμένα. Και ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;!

Εμείς μιλήσαμε με το travel couple που κάνει επιτυχία στο Instagram και στην πιο κάτω συνέντευξη θα μάθεις πώς καταφέρνουν να βρίσκουν τις ισορροπίες και να συνδυάζουν μια σταθερή δουλειά με τα ταξίδια που τόσο πολύ αγαπούν!

Δες ποιο κάτω όσα μας είπαν η Αντζελίνα και ο Αντώνης:

– Πείτε μας λίγα πράγματα για εσάς. Πόσο καιρό είστε ζευγάρι και πώς προέκυψε να
ταξιδεύετε μαζί σε κάθε γωνιά του κόσμου;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Είμαστε ζευγάρι εδώ 11 ολόκληρα χρόνια! Τα ταξίδια ξεκινήσαν από τη φοιτητική μας ζωή και ήταν μία ευκαιρία για να είμαστε μαζί, μιας και η Αντζελίνα σπούδαζε Λονδίνο, ενώ εγώ (Αντώνης) Αθήνα.

Στην πορεία συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ αγαπάμε και οι 2 τα ταξίδια, πόσο κοντά μας φέρνουν και κάπως έτσι αποφασίσαμε να ταξιδεύουμε όσο πιο συχνά γίνεται! Προτεραιότητά μας πλέον είναι οι εμπειρίες που κερδίζουμε από αυτά τα ταξίδια και όχι τα υλικά αγαθά.

– Ποια είναι η κύρια δουλειά σας;

Η Αντζελίνα είναι δασκάλα χορού και εγώ (Αντώνης) ασχολούμαι με τον χώρο του Online Marketing, ενώ παράλληλα ως Content Creators, έχουμε το δικό μας κανάλι στο Instagram, στο Facebook, αλλά και την ιστοσελίδα μας, όπου προωθούμε τον τρόπο ζωής μας, τα ταξίδια μας, τους πελάτες μας, αλλά και τα Lightroom filters/presets μας!

– Φαντάζομαι δεν είναι εύκολο να συνδυάζεις μια σταθερή δουλειά με το να ταξιδεύεις τόσο συχνά. Πώς καταφέρνετε και τα συνδυάζετε;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Αυτό ισχύει, αλλά στη δική μας περίπτωση, λόγω της φύσης της δουλειάς της Αντζελίνας, η οποία εργάζεται μόνο απογεύματα και παράλληλα εγώ (Αντώνης) ως αυτοεργοδοτούμενος εργάζομαι remotely, έτσι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα με δύο ταξίδια τον μήνα!

– Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε;

Η μεγαλύτερη πρόκληση στον δικό μας τομέα είναι να έχουμε φρέσκο και μοναδικό υλικό για τα social media channels μας, αλλά και την ιστοσελίδα μας. Επίσης εξίσου μεγάλη πρόκληση είναι οι “οικονομικές θυσίες” που χρειάζεται να γίνουν μερικές φορές, για να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και να ταξιδέψουμε, όπως και ο χρόνος που αφιερώνουμε/θυσιάζουμε για να δείξουμε εικόνες από τα ταξίδια μας στους followers μας.

– Υπάρχουν ξενοδοχεία ή άλλες σχετικές επιχειρήσεις που σας πληρώνουν για να τα διαφημίσετε μέσω των ταξιδιών σας;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Συνήθως με τις μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων γίνονται τα λεγόμενα barter agreements, τα οποία είναι συμφωνίες ανταλλαγής υπηρεσιών. Όπου στην ουσία τα ξενοδοχεία μας παρέχουν δωρεάν διανυκτερεύσεις – συμπεριλαμβανομένων γευμάτων, σπα, κτλ.

Εμείς ως αντάλλαγμα δημιουργούμε υλικό προβολής του ξενοδοχείου. Όμως υπάρχουν και επιχειρήσεις (σχετικές, αλλά και μη σχετικές), οι οποίες πληρώνουν για να διαφημιστούν, όχι μόνο μέσω των ταξιδιών μας, αλλά και μέσω του lifestyle μας ως ζευγάρι. Παραδείγματα από αυτές είναι εταιρείες ρουχισμού, προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, κτλ.

– Όταν πρωτοξεκινήσατε πιστεύατε ότι θα είχατε τόση απήχηση μέσα από το Instagram;

Αυτό που πιστεύουμε είναι πως όταν κάποιος θέλει να πετύχει κάτι ή να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρο, τότε με πολύ δουλειά και κόπο μπορεί να το πετύχει!

Οπότε ναι, όταν ξεκινήσαμε, γνωρίζαμε πόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρουμε, αλλά πραγματικά ήμασταν και ακόμα είμαστε διατεθειμένοι να κοπιάσουμε όσο χρειαστεί ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι εννοείται δεν είναι οι ίδιοι με πριν 2 χρόνια.

– Τις φωτογραφίες σας τις βγάζετε/επεξεργάζεστε μόνοι σας ή συνεργάζεστε με κάποιον φωτογράφο;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Όλο το υλικό που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα, είναι δικό μας. Με δική μας επεξεργασία από τα travelmoreland Lightroom presets. Συγκεκριμένα είμαστε αυτοδίδακτοι κι ό,τι μάθαμε το μάθαμε με τη βοήθεια των online videos, αλλά και από φίλους μας.

– Σε πόσες χώρες έχετε ταξιδέψει μαζί μέχρι σήμερα, ποιον προορισμό ξεχωρίζετε από αυτούς και γιατί;

Έχουμε ταξιδέψει συνολικά σε 25 χώρες και από αυτές μέχρι σήμερα ξεχωρίζουμε την Ιορδανία για τη ζεστή φιλοξενία, την ευγένεια, την κουλτούρα και τη μαγευτική Πέτρα, που είναι ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου!

Επίσης ξεχωρίζουμε την Τσεχία, για την όμορφη και παραμυθένια Πράγα. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε και την Ελλάδα, για τα ελληνικά νησιά, το νόστιμο φαγητό, την κουλτούρα, τη φιλοξενία και τον πολιτισμό της!

– Ποιος είναι «ο προορισμός των ονείρων» σας;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Μας αρέσουν πολύ οι τροπικοί προορισμοί! Όπως για παράδειγμα η Χαβάη, η Καραϊβική, κτλ. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη…

– Υπάρχει κάποιος προορισμός που επισκεφθήκατε και δεν θα θέλατε να ξανά πάτε; Αν ναι, για ποιους λόγους;

Για εμάς δεν υπάρχει προορισμός, που δεν θα θέλαμε να ξαναπάμε. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν μια ομορφιά και κάτι να σου προσφέρουν. Οποιαδήποτε κακή εμπειρία δεν θα μας απέτρεπε να επισκεφθούμε και πάλι έναν προορισμό!

– Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον ως travel bloggers;
Instagram.com/@angelinaandantonis

Κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε τα social media accounts μας ένα από τα βασικά και μοναδικά μας επαγγέλματα!

– Μια συμβουλή που θα δίνατε σε ένα/μια νέο/α φοιτητή/τρια που θέλει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Απλή, αλλά δύσκολη συμβουλή… Μείνετε μακριά από τον υπερκαταναλωτισμό υλικών αγαθών. Επενδύστε στις εμπειρίες αντί στα υλικά αγαθά!

Ο χρόνος είναι το πιο luxury και ακριβό “αγαθό” που έχουμε και πρέπει να τον εκμεταλλευόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Που για εμάς είναι τα ταξίδια που έχουν να προσφέρουν αμέτρητες εμπειρίες σε όλους μας!

Ευχαριστούμε πολύ Αντζελίνα & Αντώνη, συνεχίστε να μας εντυπωσιάζετε με τις υπέροχες φωτογραφίες σας από κάθε γωνιά του κόσμου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending