fbpx

Προσφορά στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών!

Το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας από τις Μονάδα Λειτουργικών Εργασιών και Μονάδα Εσωτερικής Επιθεώρησης, στα πλαίσια της εκστρατείας #HBVolunteersChallenge πρόσφεραν στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) εισφορά αξίας €3.500 σε δωροκουπόνια υπεραγοράς για την υποστήριξη 47 ευάλωτων οικογενειών σε όλες τις επαρχίες.

Τα δωροκουπόνια παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Τράπεζα για την μακρόχρονη στήριξη της στις εκστρατείες του ΠΣΣΕ για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων και το ενδιαφέρον της τράπεζας για επέκταση της συνεργασίας και σε άλλους τομείς. Επίσης, συνεχάρη ξανά την Ελληνική Τράπεζα για την πρωτοβουλία #HBVolunteersChallenge την οποία υιοθέτησε για την Εβδομάδα Εθελοντισμού που διοργανώνει το ΠΣΣΕ και για την οποία έλαβε τιμητική διάκριση από το ΠΣΣΕ σε πρόσφατη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του. Επεσήμανε ότι ο στόχος που έθεσε η Ελληνική για καθιέρωση του #HBVolunteersChallenge ως ετήσιο θεσμό, αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα καλής πρακτικής για ανάπτυξη εθελοντικής κουλτούρας και προσφοράς για την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending