fbpx

Μη χάσεις την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του Θεατρικού Ομίλου Πανεπιστημίου Κύπρου!

Ο Θεατρικός Όμιλος Πανεπιστημίου Κύπρου αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς ομίλους του ΠΚ. Είναι ενεργός από την ίδρυσή του, το 1992 και κάθε χρόνο πέραν από διάφορες εκδηλώσεις ανεβάζει και θεατρικές παραστάσεις.

Σύντομα, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την επόμενή του παράσταση, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», των Ρέππα – Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Νάτιας και Έφης Χαραλάμπους.

1
Πότε;

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Μασκαρίνι, στα Λατσιά, από τις 6 μέχρι και τις 8 Απριλίου, η ώρα 8 μ.μ.

Για να ξεχάσεις όποια έγνοια σε βασανίζει και να γελάσεις με την ψυχή σου για 2 συνεχόμενες ώρες ασταμάτητα, ακατάπαυστα και χωρίς αύριο!

2
Εισιτήρια:

Εισιτήρια μπορείς να προμηθευτείς στην είσοδο τις ημέρες της παράστασης. Για κρατήσεις και πληροφορίες στο 99058321 ή στο 97634056.

3
Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Billy the Liar με μία περιφρονημένη country girl; Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το Γιωργάκη Παπανδρέου; Δύο Άγγλοι Λόρδοι με τη Λυκούργεια τραγωδία του Αισχύλου; Η Γκουργκουντζέλα με την Κουνουπίτσα; Η Trombanis Tours με τη γιαγιά Παυλίνα; Ο Στέφανος Πιτσίνιακας με τους Τροκκούδηδες;

Μία πουτίγκα, ένας χαλβάς και μια σοκολατίνα πάστα; Ένας άσπρος κ*λος με έναν υφυπουργό πολιτισμού; Και τι δουλειά μπορεί να έχει ένας αλβανικός γάμος σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε ένα χωριό λίγο έξω απ’τη Λάρισα; Με εμάς, τίποτε απολύτως.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως! Αν πας στην παράσταση θα το μάθεις και σίγουρα θα το μετανιώσεις… που μέχρι τώρα δεν είχες πάει στον φανταστικό, Θεατρικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Χτυπάει η καρδιά μας δυνατά τα τα τα!

Μια παράσταση που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending