fbpx

O Όμιλος MAP S.Platis διακρίνεται με τη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people», από τον οργανισμό Investors in People!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Όμιλος MAP S.Platis έχει διακριθεί  με τη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people» από τον οργανισμό Investors in People, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για υψηλές επιδόσεις μέσω αποτελεσματικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ως κορυφαίος συμβουλευτικός όμιλος, επιδιώκουμε συνεχώς να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα και να επενδύουμε στην οικοδόμηση ενός υγιούς και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους μας, καλλιεργώντας μια νοοτροπία συμμετοχικότητας και διαφορετικότητας που τους επιτρέπει να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους, διατηρώντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις.

Η διάκριση από τον διεθνή οργανισμό Investors in People αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τον Όμιλο MAP S.Platis, καθώς αναγνωρίζει την αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, επενδύοντας και στηρίζοντας τους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι αναμφισβήτητα το πολυτιμότερο συστατικό της επιτυχίας μας. Η πιστοποίηση  από το Investors in People αποδεικνύει ότι οι αρχές και οι πρακτικές του Ομίλου γύρω απο την υποστήριξη των εργαζόμενων είναι σε ισχύ και αυτό αναγνωρίζεται τόσο εντός όσο και εκτός του Ομίλου μας.

Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική διάκριση, η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου MAP S.Platis, κ. Γιόλα Χαραλάμπους, σημείωσε: «Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών της Διοίκησης και του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων. Κοιτάμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, στηριζόμενοι στη μεγάλη ομάδα επαγγελματιών μας. Όχι μόνο είμαστε ένας από τους καλύτερους οργανισμούς επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, αλλά και μια ολιστική δεξαμενή σκέψης, διευρύνοντας συνεχώς την προσφορά υπηρεσιών μας και τη γεωγραφική μας εμβέλεια.»

Ο Paul Devoy, Διευθύνων Σύμβουλος της Investors in People, προσθέτει: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Όμιλο MAP S.Platis. Η πιστοποίηση ‘We invest in people είναι μια αξιοσημείωτη προσπάθεια για κάθε οργανισμό και τοποθετεί τον Όμιλο MAP S.Platis στην εξαίρετη κατηγορία οργανισμών που κατανοούν την αξία των ανθρώπων.»

1
Σχετικά με το Investors in People:

Το Investors in People είναι διεθνές πρότυπο για διεύθυνση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, και καθορίζει τι απαιτείται από οργανισμούς για να ηγηθούν, να υποστηρίξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το ανθρώπινο κεφάλαιο, έτσι ώστε να διασφαλίσουν μακροχρόνια ποιοτικά αποτελέσματα.

Η επιτυχής πιστοποίηση με το σχετικό Πρότυπο είναι ένδειξη προτιμητέου εργοδότη, θετικού εργασιακού περιβάλλοντος και σαφής δέσμευση για συνεχή επιτυχία.

Στη βάση του προτύπου βρίσκεται το πλαίσιο του Investors in People, αντανακλώντας τις τελευταίες τάσεις στο χώρο εργασίας, τις βασικές δεξιότητες και τις αποτελεσματικές δομές που απαιτούνται για να αποδίδουν οι οργανισμοί σε υψηλά επίπεδα σε οποιοδήποτε κλάδο. Το Investors in People επιτρέπει στους οργανισμούς να συγκριθούν με τους καλύτερους στον επαγγελματικό χώρο σε διεθνή κλίμακα.  Με περισσότερους από 50.000 οργανισμούς από όλους τους τύπους βιομηχανιών, που έχουν πιστοποιηθεί, η πιστοποίηση του Investors in People αναγνωρίζεται σε 66 χώρες ανά τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του οργανισμού σας αρχίζει και τελειώνει με τους ανθρώπους. Αν κάνουμε την εργασία καλύτερη για όλους, κάνουμε την εργασία καλύτερη για κάθε οργανισμό. Και αν το κάνουμε αυτό, θα κάνουμε την κοινωνία ισχυρότερη, υγιέστερη και ευτυχέστερη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Investors in People επισκεφθείτε: www.investorsinpeople.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending