fbpx

5+1 προορισμοί (σε βουνό ή θάλασσα) για να απολαύσεις τη βόλτα σου αυτό το τριήμερο!

Πλησιάζει τριήμερο και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για μια όμορφη εξόρμηση σε βουνό ή θάλασσα, ανάλογα με το τι προτιμάς εσύ και η παρέα σου.

Ψαξάμε και βρήκαμε, λοιπόν, 5+1 ιδιαίτερους προορισμούς για να περάσεις αξέχαστα και να απολαύσεις το τριήμερο που έρχεται, κάνοντας “roadtrip” στην Κύπρο!

Δες τους προορισμούς που σου προτείνουμε:

1
Βρέτσια

Sigmalive

Η Βρέτσια είναι ένα μικρό εγκαταλελειμμένο χωριουδάκι στην Πάφο που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις εάν το επισκεφτείς, καθώς έχει όμορφα μονοπάτια που μπορείς να περπατήσεις και παλιά πέτρινα αξιοθέατα με τα οποία μπορείς να φωτογραφηθείς!

Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, καθώς δεν το γνωρίζουν πολλοί και έτσι θα έχεις την ευκαιρία εσύ και η παρέα σου να βολτάρετε με την ησυχία και την άνεσή σας.

2
Φαρμακάς

Facebook.com/ΦΑΡΜΑΚΑΣ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ο Φαρμακάς βρίσκεται στην οροσειρά του Τρόοδους και αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για μια ιδιαίτερη εκδρομή.

Μπορείς να επισκεφτείς την εκκλησία του χωριού, να πας περίπατο στο όμορφο οινοποιείο, να δοκιμάσεις τα σπιτικά παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού που φτιάχνουν στο χωριό και να γευτείς ωραίους μεζέδες.

3
Κοιλάνι

About Limassol/Πάμπος Χαραλάμπους

Το όμορφο χωριό Κοιλάνι, βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο, καθώς διαθέτει παραδοσιακή αρχιτεκτονική, όμορφα δρομάκια για φωτογραφίες, πολλά οινοποιεία και εστιατόρια με νόστιμη κυπριακή κουζίνα που μπορείς να επισκεφτείς με την παρέα σου.

Το Κοιλάνι δεν αποτελεί έναν τόσο δημοφιλή προορισμό, αλλά σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείς, αφού θα περάσεις μια τέλεια χαλαρή μέρα!

4
Κούριο

AllaboutLimassol

Η παραλία Ζαπάλο βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, κοντά στο Κούριο και συγκεκριμένα στην περιοχή Επισκοπή.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη αυτό το τριήμερο είναι φυσικά το μαγευτικό σκηνικό θέας που προσφέρει, σε συνδυασμό με τον γαλήνιο ήχο των κυμάτων που θα δώσουν μια όμορφη πνοή και ενέργεια!

5
Παραμάλι

Cyprus Island

Το Παραμάλι είναι ένας μικρός αλλά ιδιαίτερoς κόλπος στον δρόμο Λεμεσού προς Πάφο, που αναμφίβολα αξίζει να επισκεφτείς.

Η ωραία αμμουδιά και η θέα της θάλασσας θα δώσουν χαρά και ευχαρίστηση σε ‘σένα και στην παρέα σου και ακόμα κι αν δεν κάνεις τη βουτιά σου, σίγουρα δεν θα μετανιώσεις για την επισκέψη σου σε μια όχι και τόσο φημισμένη παραλία

6
Άγιος Θεόδωρος

GoGreen

Το χωριό Άγιος Θεόδωρος στη Λάρνακα αποτελεί άλλη μια εξαιρετική επιλογή για μια ήσυχη εξόρμηση με την παρέα σου.

Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη γαλάζια θέα και να περάσεις όμορφα και ήρεμα την μέρα σου. Αυτή η επιλογή συνδυάζει και θάλασσα, αλλά και θέα από ψηλά, αφού στο χωριό θα βρεις και αυτά τα υπέροχα σημεία θέας!

Γράψε μας σε σχόλιο ποιον προορισμό θα επισκεφθείς αυτό το τριήμερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending