fbpx

Η μικρή αδερφή του Μad Clip τα κάνει όλα… «Στάχτη» με το πρώτο της τραγούδι! (video)

Ο αγαπημένος Mad Clip μπορεί να έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές, όμως, σίγουρα μας άφησε τα τραγούδια του για να τον θυμόμαστε!

Αν δεν το γνώριζες, η Άσπα είναι η μικρή αδερφή του Πέτρου (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) και ο ίδιος γνώριζε για το ταλέντο της, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές είχε αναφερθεί σε αυτό, δηλώνοντας πως θα ήθελε να κάνει ντουέτο μαζί της.

Όπως φαίνεται, η Άσπα τελικά θα ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού της, θέλοντας να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του μέσα και από το δικό της έργο. Η νεαρή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Στάχτη», από την Golden Records και τη Minos EMI.

Δες πιο κάτω το video clip του τραγουδιού:

 

Η Άσπα στο πρώτο της τραδούγι «παντρεύει» δύο διαφορετικά είδη μουσικής. Την ακούμε να «ραπάρει» λαϊκά και με ένα δυναμικό ρεφρέν (που μάθαμε ήδη απ’ έξω) ακούμε το υπόλοιπο τραγούδι να κινείται σε πιο χαμηλούς τόνους.

Το τραγούδι της μιλά για τη γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, που ξέρει τη δύναμή της, που δεν θα «συρθεί» πίσω από κανέναν και δεν χρειάζεται κάποιον να την επιβεβαιώνει!

@aspa.official Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei ♬ πρωτότυπος ήχος – Aspa.Official

Η Άσπα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok το πιο πάνω απόσπασμα από το ντεμπούτο single της, πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα και προκάλεσε πανικό, με τα views να είναι χιλιάδες και τα σχόλια να παίρνουν φωτιά!

Γράψε μας σε σχόλιο αν σου αρέσει κι εσένα το πρώτο τραγούδι της αδερφής του Mad Clip!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending