fbpx

Netflix: Το trailer της 5ης σεζόν του Elite κυκλοφόρησε & μας spoil-άρει τη νέα δολοφονία!

Ο χρόνος αναμονής για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς στο Netflix έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα!

Στις 8 Απριλίου 2022, λοιπόν, το Elite επιστρέφει και αναμένεται να ξεκινήσει να λύνεται το μυστήριο για… μια νέα δολοφονία! Πώς προέκυψε αυτό συμπέρασμα;

Το επίσημο trailer του “Elite” κυκλοφόρησε στις 30 Μαρτίου 2022 και εκτός από το γεγονός ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες σεζόν, επιβεβαίωσε τις φήμες για τη νέα δολοφονία… που θα ταράξει τα νερά και τις ζωές των πρωταγωνιστών!

Δες το επίσημο trailer πιο κάτω:

Όπως μπορείς να καταλάβεις… με τη νέα σεζόν όλα ανατρέπονται! Τα γεγονότα πλέον δεν έχουν ως επίκεντρο το “Las Encinas”, αλλά κυρίως clubs. Κι όσο για τους ηθοποιούς… με άλλο cast ξεκίνησε, με εντελώς διαφορετικό συνεχίζει!

Οι παλιοί ηθοποιοί που βλέπουμε από την πρώτη σεζόν είναι πια ελάχιστοι και μάλλον οι νέες αφίξεις που θα δούμε σ’ αυτή τη σεζόν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις!

Μια από αυτές θα είναι η Isadora που αναλαμβάνει τον ρόλο του DJ στα party, καθώς και τον Iván, γιο του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο που αναπτύσσει ειδύλλιο με τον Patrick!

Ανυπομονείς κι εσύ για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Elite στο Netflix; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending