fbpx

Το «Κάμπινγκ» είναι η πρώτη κυπριακή σειρά που θα προβληθεί και στο Netflix!

Η αγαπημένη σειρά «Κάμπινγκ», του Φώτη Γεωργίδη, ως γνωστόν κάνει τεράστια επιτυχία στην Κύπρο, αφού κατάφερε να κερδίσει και να καθηλώσει το κοινό σε μεγάλο βαθμό. Ήρθε η ώρα να γίνει και διεθνής επιτυχία!

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι νέοι τα τελευταία χρόνια δεν παρακολουθούμε τηλεόραση, αφού στη ζωή μας υπάρχει το Netflix. Άρα, μπορεί να πει κανείς ότι το «Κάμπινγκ» κέρδισε το μεγάλο στοίχημα… τους νέους τηλεθεατές.

Το Netflix, λοιπόν, που παρακολουθεί και ξέρει τι θέλει να βλέπει το κοινό, φρόντισε να προσθέσει στη βιβλιοθήκη του την πρώτη σειρά κυπριακής παραγωγής, το «Κάμπινγκ»! WOW!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

alphanews.live

Η εταιρεία ανακοίνωσε την 1η Απριλίου 2022, την πρoβολή της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο να μας δώσει ακόμη την ακριβή ημερομηνία… πράμα που σημαίνει ότι «κάμνουν κόρτε της βαρκούας»!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή του Netflix στο Twitter, τα μέχρι στιγμής επεισόδια θα μεταφραστούν στα αγγλικά, όπως και το σενάριο του επόμενου κύκλου που θα υπογράφει και πάλι ο ίδιος ο Φώτης Γεωργίδης.

Και επειδή «όλα είναι θέμα αισθητικής» στους πρωταγωνιστικούς ρόλους για τον 3ο κύκλο, εκτός από τους γνωστούς και αγαπημένους μας Κύπριους ηθοποιούς, θα προστεθούν και ηθοποιοί από το εξωτερικό σε νέους ρόλους – κλειδιά.

agentsofedits.tumblr.com/tvstarsinfo.com/biooverview.com

Κάποια από τα γνωστά ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο είναι αυτά των: Álvaro Morte (Professor – La Casa De Papel), María Pedraza (Triana Marín – Toy Boy), Penn Badgley (Joe Goldberg – You).

OMG φαντάζεσαι τι έσσιει να γίνει αν λαλεί ο Θαλής του Joe «φάε καπήρα, πιέ χυμό» ή αν πετύχει πούποτε τον Αγαθοκλή με την Triana η Νίτσα… έννε;!

Ο Φώτης Γεωργίδης και ο Νικόλας Νικόπουλος (σκηνοθέτης της σειράς), πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία τους με το Netflix, καθώς θα γράψουν ιστορία και αναμένεται ότι θα ανοίξουν τις πόρτες για περισσότερες παραγωγές του Netflix στην Κύπρο!

Οkay… Ήταν “too good to be true”… #ουπς! Έλα, όμως, παραδέξου το ότι κάπως σε «ψήσαμε» ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, αφού ξέρουμε όλοι ότι το «Κάμπινγκ» αξίζει πραγματικά μια θέση στο Netflix! Ελπίζουμε να σου άρεσε το Πρωταπριλιάτικο αστείο μας…

Να ευχηθούμε καλή Πρωταπριλιά και καλό νέο μήνα σε όλους! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending