fbpx

Netflix: Αυτές οι σειρές & ταινίες κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλη και δεν πρέπει να τις χάσεις!

Είσαι κι εσύ μανιακός με το Netflix; Μην απαντάς… Η ερώτηση ήταν ρητορική, αφού για να βρίσκεσαι σ’ αυτό το άρθρο σημαίνει ότι εξάντλησες ήδη κάθε νέα σειρά που κυκλοφόρησε τους προηγούμενους μήνες. #oups_you_did_it_again!

Ευτυχώς που το Netflix δεν μας αφήνει έτσι και συνεχώς ανεβάζει νέο περιεχόμενο σε σειρές, αλλά και ταινίες και έτσι το ενδεχόμενο να μην έχουμε κάτι καινούριο να δούμε είναι σχεδόν απίθανο!

Έτσι, λοιπόν, και τον Απρίλιο η πλατφόρμα θα έχει στη διάθεση της νέες σειρές και ταινίες, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις. Έτσι, σου τις μαζέψαμε όλες πιο κάτω.

Δες τις νέες σειρές & ταινίες του Netflix για τον Απρίλη:

1
The Bubble

 

Κωμωδία για μια ομάδα ηθοποιών που έχει κολλήσει μέσα σε μια πανδημική φούσκα σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα σίκουελ μιας franchise ταινίας δράσης για ιπτάμενους δεινόσαυρους!

  • Πρεμιέρα 01/04

2
Yaksha: Χωρίς Έλεος 

Ο Γιάκσα, ο αδίστακτος αρχηγός μιας ομάδας ειδικών αποστολών στο εξωτερικό, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή σε ένα ύπουλο πεδίο μάχης κατασκόπων και πρακτόρων! Καθώς έρχεται αντιμέτωπος με παγίδες και προδοσίες, διαλέγει απρόθυμα μεριά, μαζί με έναν ηθικολόγο ειδικό επιθεωρητή που έχει σταλεί από τη Σεούλ!

  • Πρεμιέρα 08/04

3
Metal Lords

Πρόκειται να γνωρίσουμε δύο πιτσιρικάδες που έχουν το metal στο αίμα τους, οι οποίοι φτιάχνουν μια μπάντα με το όνομα “Skullf*cker” και αποφασίζουν να συμμετάσχουν στο “Battle of the Bands”!

Ο στόχος τους είναι ένας… Να παίξουν καλύτερα από ποτέ και να πάρουν την πρώτη θέση! Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι κανένας άλλος στο σχολείο δεν γουστάρει αυτήν τη μουσική και χρειάζονται απεγνωσμένα μπασίστα!

  • Πρεμιέρα 08/04

4
Hard Cell

Μια νέα κωμική σειρά με φόντο μια γυναικεία φυλακή σε σενάριο και σκηνοθεσία της Κάθριν Τέιτ, η οποία υποδύεται πολλούς χαρακτήρες, καθώς ένα κινηματογραφικό συνεργείο παρακολουθεί τις κρατούμενες και το προσωπικό της φυλακής Γουόλντσλεϊ και καταγράφει το σωφρονιστικό σύστημα στην πιο σκληρή και χιουμοριστική εκδοχή του!

  • Πρεμιέρα 12/04

5
Anatomy of a Scandal

Αυτή η σειρά συνδυάζει στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και συναρπαστικού δικαστικού δράματος, αφού διεισδύει στην αφρόκρεμα της Βρετανίας μέσω ενός προσωπικού και πολιτικού σκανδάλου, όπου η αλήθεια βρίσκεται κάπου μεταξύ δικαιοσύνης και προνομίων!

Ο Τζέιμς (υπουργός στο Κοινοβούλιο) και η Σόφι Γουάιτχαουζ ζουν σε έναν ευτυχισμένο και ελιτίστικο κόσμο, μέχρι που ξαφνικά έρχεται στο φως ένα σκανδαλώδες μυστικό… Η δικηγόρος Κέιτ Γούντκροφτ ακολουθεί τη δική της πορεία και η δίωξη που θα ασκήσει απειλεί να πλήξει ολόκληρο το Γουεστμίνστερ, τον γάμο των Γουάιτχαουζ, αλλά και τη δική της προσωπική υπόληψη!

  • Πρεμιέρα 15/04

Εσύ ποια νέα σειρά/ταινία θα δεις αυτόν τον μήνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending