fbpx

GNTM 5: Η Καγιά επιστρέφει σε ένα κύκλο μόνο με κορίτσια – Ποιοι κριτές φεύγουν! (trailer)

Μην μου πεις ότι δεν σου έχει ήδη λείψει το reality μόδας! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το τέλος της άνοιξης – αρχές καλοκαιριού, αφού ο 5ος κύκλος επιστρέφει στις οθόνες μας και τα πρόσωπα που θα δούμε έχουν αρχίσει να κλειδώνουν!

Το πρώτο επίσημο trailer κυκλοφόρησε το Σάββατο 2 Απριλίου, ανακοινώνοντας ότι ο 5ος κύκλος θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, καθώς δεν θα συμμετέχουν αγόρια όπως είχε συμβεί στο GNTM 3 και 4.

Εντύπωση μας προκάλεσε και το γεγονός ότι το όριο ηλικίας έχει αυξηθεί… στα 88 έτη! Ωστόσο, αυτά δεν θα είναι τα μόνα που αλλάζουν… Αλλαγές θα δούμε και στην κριτική επιτροπή (και όχι μόνο), αφού άλλοι φεύγουν, άλλοι επιστρέφουν και άλλοι αλλάζουν πόστο!

Δες το trailer & όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το GNTM 5:

Η επιστροφή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Φυσικά δεν είναι άλλη από αυτήν της queen Βίκυς Καγιά, η οποία δεν άντεξε και πολύ μακριά από το «φυσικό της περιβάλλον».

Την είδηση έκανε γνωστή η «δαιμόνια «ρεπόρτερ» Soula Glamorous, η οποία σε story της έγραψε πως «η Βίκυ Καγιά επιστρέφει επίσημα στο GNTM»!

Πάντως κάτι είχαμε ψυλλιαστεί μετά το τέλος του GNTM 4, αφού ο coach Γιώργος Καράβας είχε δηλώσει πως «Η Βίκυ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του GNTM, μεγάλο κομμάτι της μόδας, εγχώριας και μη, λαμπερή παρουσιάστρια, έμπειρη, εξαιρετική, κούκλα…»!

dailymedia.com.gr

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, αφού οι διάφορες γλώσσες λένε πως ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποχωρούν από την κριτική επιτροπή και μάλιστα τη μια εκ των 2 κενών θέσεων θα αναπληρώσει ο Γιώργος Καράβας!

Παρά την αποχώρηση της Ζενεβιεβ από τη θέση του κριτή, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν αποχωρεί γενικά από το GNTM ή αν θα παραμείνει στη θέση της art director, από την οποία και ξεκίνησε στον πρώτο και δεύτερο κύκλο!

queen.gr

Και μετά από όλα αυτά, οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει κι αυτή στο reality έχουν αρχίσει να φουντώνουν περισσότερο από ποτέ!

Ποιος/α θα πάρει τη θέση του coach άραγε και ποιος/α θα γεμίσει την καρέκλα που άδειασε στην κριτική επιτροπή;

Δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού!

Πώς σου φαίνεται το ενδεχόμενο να δούμε και πάλι Καγιά και Ηλιάνα στο GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending