fbpx

Η NCR προσφέρει θέσεις για απόφοιτους & φοιτητές στον κλάδο της Πληροφορικής – Κάνε αίτηση!

Θες να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές Tech εταιρείες ή θες να εφοδιαστείς με τις κατάλληλες γνώσεις για την αγορά εργασίας που σε περιμένει; Η NCR προσφέρει θέσεις εργασίας σε απόφοιτους Computer Science και σχετικών κλάδων, καθώς και την ευκαιρία για Internship σε φοιτητές!

Μάθε περισσότερα για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η NCR:


1
ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ: Κάνε αίτηση στο NCR IT University Recruitment 2022

Το NCR IT University Recruitment είναι ιδανικό για ‘σένα που αποφοίτησες πρόσφατα ή πρόκειται να αποφοιτήσεις σύντομα από κλάδους σχετικούς με την Πληροφορική και ήρθε η στιγμή να κάνεις το πρώτο σου επαγγελματικό βήμα!

Η NCR ψάχνει 10 iNCRedibles για να ενταχθούν στις ομάδες της στην Κύπρο και να εργάζονται παγκόσμια!

Αν έχεις την περιέργεια, τη θέληση και το πάθος που χρειάζονται για να γίνεις ένας από τους καλύτερους software developers / quality assurance engineers, κάνε τώρα αίτηση για τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ!

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένας υποψήφιος ΕΔΩ!

Ποιους αφορά: Νέους / νέες απόφοιτους ή άτομα που πρόκειται να αποφοιτήσουν σύντομα από Computer Science ή άλλους συναφείς κλάδους
Διάρκεια: Συμβόλαιο αορίστου χρόνου
Απολαβές: Ανταγωνιστικό πακέτο

Για να κάνεις αίτηση χρειάζεται να επιλέξεις Create Account στη σελίδα της NCR και να καταχωρήσεις απλά email & password. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις Sign In με το LinkedIn account σου!


2
ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Κάνε αίτηση στο NCR IT Internship Program 2022!

Σπουδάζεις Computer Science ή σε σχετικό κλάδο και ενδιαφέρεσαι να δεις πώς πραγματικά είναι να είσαι μέρος μιας πολυεθνικής iNCRedible Tech εταιρείας; Κάνε αίτηση στο NCR IT Internship program ΕΔΩ και άρπαξε την ευκαιρία!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Intership program, μέσω του οποίου η ομάδα της NCR καλωσορίζει και εκπαιδεύει τους μελλοντικούς iNCRedibles, θα πραγματοποιηθεί κατά τους 3 καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος – Αύγουστος).

Το NCR IT Internship program είναι ιδανικό, αφού σε προετοιμάζει για την πραγματική αγορά εργασίας. Αν θες να γνωρίσεις τα μοναδικά συστήματα της NCR, να μάθεις πώς λειτουργεί μια ATM και άλλα hardware και software συστήματα, να δεις ποια είναι τα masterminds πίσω από όσα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο απλή, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να δεις στην πράξη πώς είναι η διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων για να είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις μια θέση όταν αποφοιτήσεις! Κάνε τώρα αίτηση στο πρόγραμμα ΕΔΩ!

Ποιους αφορά: Φοιτητές / φοιτήτριες Computer Science ή άλλων σχετικών κλάδων
Διάρκεια: 3 μήνες (Ιούνιος – Αύγουστος, η διάρκεια μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του/της φοιτητή/φοιτήτριας)
Απολαβές: μέχρι €600/μήνα

Για να κάνεις αίτηση χρειάζεται να επιλέξεις Create Account στη σελίδα της NCR και να καταχωρήσεις απλά email & password. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις Sign In με το LinkedIn account σου!


3
Λίγα λόγια για την NCR

Η NCR έχει την έδρα της στην Ατλάντα (Τζιόρτζια, Η.Π.Α.), με πάνω από 36,000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Στην NCR, οι εργαζόμενοι διαμορφώνουν το μέλλον από το 1884. Η digital-first προσέγγιση σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική νοοτροπία, επέτρεψε στην NCR να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας των επιχειρήσεων για τους τομείς Hospitality, Retail και Banking.

Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν την NCR, γι’ αυτό προσπάθεια της εταιρείας είναι να εντάσσει στην ομάδα τα πιο λαμπρά μυαλά από πανεπιστήμια από όλα τα υπόβαθρα, προσθέτοντας έτσι στην καινοτόμο κουλτούρα και στις αξίες της NCR που στηρίζονται στο σεβασμό της διαφορετικότητας και στις ίσες ευκαιρίες εργασίας.

Η NCR πιστεύει ότι η ύπαρξη ενός εργατικού δυναμικού με βάση τη διαφορετικότητα, προσφέρει έναν ίσο χώρο εργασίας και επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της ποικιλόμορφης πελατειακής βάσης της εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες για την NCR μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

4
Θες να γίνεις μέλος της ομάδας της NCR και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου;

Αν είσαι απόφοιτος, κάνε αίτηση για τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.

Αν είσαι φοιτητής, κάνε αίτηση για Internship ΕΔΩ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending