fbpx

365 Days: Έρχεται το 2ο μέρος της πιο «καυτής» ταινίας του Netflix & αγωνιούμε! (trailer)

Κάποιοι το χαρακτήρισαν ως μια νέα εκδοχή του “Fifty Shades of Grey” και ξετρελάθηκαν… Από την άλλη κάποιοι το κατέκριναν. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η ταινία “365 DNI” ή αν προτιμάς “365 Days” είναι από τις πιο πολυσυζητημένες του Netflix!

Η απαγωγή που εξελίσσεται σε έναν κεραυνοβόλο και παθιασμένο έρωτα μεταξύ του κούκλου και απόλυτα sexy Massimo και της εντυπωσιακά γοητευτικής Laura, έχει καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο κοινό… ειδικά με τις super hot σκηνές!

Τώρα, όμως, επειδή «καίγεσαι» να μάθεις λεπτομέρειες και την ημέρα της πρεμιέρας του 2ου part της ταινίας, δεν θα σε αφήσω άλλο σε αγωνία…

Δες το trailer & πότε κάνει πρεμιέρα το 2ο μέρος της ταινίας “365 Days”:

 

Το trailer που κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου μας προετοιμάζει για ένα ακόμη πιο καυτό, παθιασμένο και γεμάτο ανατροπές δεύτερο μέρος. Αρχικά, η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ότι η Λάουρα είναι ζωντανή, αφού στο τέλος του πρώτου μέρους σχηματίσαμε άλλη εντύπωση!

Αν και ήταν «κοινό μυστικό» ότι η Λάουρα τελικά θα ζήσει, όπως και να το κάνουμε, άλλο είναι να τ’ ακούς κι άλλο είναι να το βλέπεις. Κι αφού ανακουφίστηκες μάθε κι αυτό… Αν πρόσεξες καλά το trailer στο δεύτερο μέρος έχουμε… Γάμους και πανηγύρια!

Φυσικά, όλα αυτά θα τα δούμε στις οθόνες μας στις 27 Απριλίου 2022 (yeaaaah) κι όπως αναμένεται θα παρακολουθούμε και πάλι με κομμένη την ανάσα!

Εσένα πώς σου φάνηκε το trailer; Ανυπομονείς για το δεύτερο μέρος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending