fbpx

Μάθε πώς να βγάλεις 100 δολάρια την ώρα… βλέποντας ταινίες από τον καναπέ σου!

Θες να βγάλεις εύκολα και γρήγορα χρήματα… χωρίς πολύ κόπο; Κάνοντας μια από τις αγαπημένες σου ασχολίες; Δηλαδή να βλέπεις ταινίες.

Μια εταιρεία σε πληρώνει 100 δολάρια ανά ώρα για να βλέπεις ταινίες για εγκλήματα από τον καναπέ σου!

Και ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια δουλειά; Σίγουρα θα είναι η δουλειά των ονείρων σου, ειδικά αν ανήκεις στα άτομα που έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τις ταινίες εγκλημάτων!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες:

Freepik.com

Η MagellanTV δημοσίευσε ότι αναζητεί ένα άτομο για να παρακολουθεί ταινίες εγκλημάτων σε έναν μαραθώνιο μόλις 24 ωρών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημοσιεύσεις σχετικά με την εμπειρία σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν υπολογίσεις τον μισθό μαθηματικά 100$ την ώρα επί 24 ώρες, τότε μιλάμε για συνολικά 2.400 $ σε μόνο μια μέρα! Ακόμη το συγκεκριμένο άτομο που θα προσληφθεί γι’ αυτήν τη δουλειά θα πάρει και μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο MagellanTV, αξίας 60$.

Όμως επειδή η εταιρεία έχει μόνο μια θέση και γνωρίζει ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη… θα προφέρει και σε 100 επιλαχόντες δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο!

Αν ενδιαφέρεσαι για τη θέση, μπορείς να υποβάλεις αίτηση στην ιστοσελίδα του MagellanTV μέχρι τις 18 Απριλίου, όπου θα σου ζητηθεί να συμπεριλάβεις τους λογαριασμούς σου στα social media και να εξηγήσεις αναλυτικά το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο είδος ταινιών.

Οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται επίσης να υποβάλουν ένα video όπου θα εξηγούν γιατί είναι ιδανικοί για τη δουλειά!

Εσύ θα υποβάλεις αίτηση; Γράψε μας σε σχόλιο αν είναι το δικό σου “dream job” αυτή η θέση! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending