fbpx

Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού 2022: Διέπρεψαν ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου & η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας!

Χρυσό και Αργυρό Βραβείο έλαβαν το Youth Makerspace Larnaka του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στα Παγκύπρια Βραβεία Τουρισμού 2021!

Συγκεκριμένα, το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην καινοτόμο πρωτοβουλία Larnaka Storytelling Statues, η οποία «έδωσε φωνή» στα αγάλματα της πόλης, και αργυρό βραβείο στο έργο της τρισδιάστατης εικονικής αναστήλωσης του Αρχαίου Λιμανιού του Κιτίου.

Οι πρωτοποριακές αυτές δράσεις στόχο έχουν να δώσουν μια βιωματική διάσταση στην εμπειρία των επισκεπτών, και ειδικότερα των νέων οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία μέσα από ένα διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με την έρευνα και την πλούσια ιστορία της Λάρνακας, δόθηκε ζωή σε σημαντικά σημεία αναφοράς του τουριστικού προϊόντος της πόλης και επαρχίας, ξεφεύγοντας από τον τετριμμένο τρόπο παροχής πληροφορίων. Τα έργα είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα www.larnakaregion.com

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Κλεάνθης Κουτσόφτας ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη σύλληψη της ιδέας και στην υλοποίηση των πρωτοποριακών αυτών έργων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending