fbpx

Πάμε για λαχταριστό cheeseburger picnic δίπλα από τον ποταμό του Καλοπαναγιώτη!

Τι πιο ωραίο από το να απολαμβάνεις ένα ζεστό και ζουμερό cheeseburger πάνω σε ένα παγκάκι… δίπλα ακριβώς από έναν ποταμό;

Στον δρόμο, από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή, που οδηγεί προς τα θειούχα λουτρά και το ενετικό γεφύρι του Καλοπαναγιώτη, υπάρχει ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι, με καμινάδα… που κάτι ψήνει!

Μπορεί το σπιτάκι να είναι 3×2 αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού εκεί δημιουργούνται -ίσως- τα πιο νόστιμα burgers που έχεις δοκιμάσει στη ζωή σου!

Μάθε περισσότερα & ετοιμάσου κι εσύ για cheeseburger picnic στον Καλοπαναγιώτη:

Ο δικός μας Ανδρέας Λουκά (Andy), με το pop-up μπερκεράδικό του, FlipStreet Burgers, φτιάχνει ζουμερά και λαχταριστά gourmet street burgers!

Η ιδέα του Ανδρέα, λοιπόν, είναι να πας στον Καλοπαναγιώτη, να δεις live μπροστά σου τη διαδικασία δημιουργίας του burger, να πάρεις το φαγητό σου και να κάτσεις σε ένα παγκάκι – δίπλα από τον ποταμό και να το απολαύσεις σε ένα πανέμορφο και ήρεμο περιβάλλον

Μάλιστα, τον Ιούνιο ετοιμάσου για 2 λαχταριστά events που θα απογειώσουν τις Κυριακές σου! Στις 5/6 και 19/6 από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, πήγαινε κι εσύ με την παρέα σου δίπλα από τον ποταμό του Καλοπαναγιώτη για “burger picnic”, κάτω από τη δροσιά των δέντρων!

1
Τι πρέπει να ξέρεις για τα burgers του Andy:

Instagram.com/@flipstreet.burgers/Photo credits @stephanie_geo
  • Αρχικά τα buns φτιάχνονται με σπιτική συνταγή (με γλυκοπατάτα και μέλι) και έχουν ένα χαρακτηριστικό πορτοκαλί/κίτρινο χρώμα και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Τα buns καπυρώνονται με βούτυρο στο grill.  
  • Κάνει smash 100% βοδινά μπιφτέκια πάνω σε cast iron grill για να δημιουργηθεί κρούστα, γεγονός που προσδίδει μία βαθιά γεύση στο burger.
  • Μπαίνει λιωμένο αμερικάνικο τυρί και από πάνω προσθέτει λεπτοκομμένο grilled φρέσκο κρεμμύδι και μια μεγάλη φέτα ζουμερή, ώριμη ντομάτα.
  • Μετά μπαίνει χοντροκομμένο καπνιστό μπέικον ψημένο στο grill
  • Και τέλος η τέλεια σος μαγιονέζας με λεμόνι και πιπέρι αναβαθμίζει την όλη γευστική εμπειρία!

Ο συνδυασμός είναι πραγματικά μοναδικός… Άλλο να σου το περιγράφουμε κι άλλο να το ζεις. Πρέπει να το δοκιμάσεις για να το αντιληφθείς!

Εκεί θα βρεις και μια μεγάλη παγωνιέρα, γεμάτη με παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά. Νιώθεις πραγματικά ότι κάνεις πικνικ (χωρίς, όμως, να μπεις στη «φασαρία» να το οργανώσεις και να «κουβαλήσεις» εσύ οτιδήποτε). Νιώθεις σαν να είσαι στο Central Park και απολαμβάνεις ένα πραγματικό αυθεντικό αμερικάνικο burger του δρόμου που δεν έχει να ζηλέψει από κανένα άλλο!

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να ζήσεις μια πραγματική όμορφη και αξέχαστη εμπειρία στον ποταμό του Καλοπαναγιώτη, δεν έχεις παρά να μαζέψεις την παρέα σου και να οργανώσεις το επόμενο roadtrip μέσα στον Ιούνη.

Instagram.com/@flipstreet.burgers/Photo Credits @iwanna_mina

Προσοχή όμως, τρως μόνο αν κάνεις κράτηση! Η κράτηση γίνεται γιατί ο Andy ψωνίζει αποκλειστικά για τους πελάτες του για να είναι όλα φρέσκα.

Το pop-up μπερκεράδικο, FlipStreet Burgers, θα είναι στην περιοχή του ενετικού γεφυριού στον Καλοπαναγιώτη για τα 2 events που θα γίνουν στις 5 και 19 Ιουνίου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις (αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ήδη) τα λαχταριστά juicy double FlipStreet cheeseburgers!


Κάνε κράτηση στέλνοντας μήνυμα στο FlipStreet Burgers στο:

Facebook ή Instagram ή τηλεφώνησε στο 99442403 (Andy)


Τι λες; Πάμε για λαχταριστό cheeseburger picnic δίπλα στον ποταμό του Καλοπαναγιώτη; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending