fbpx

Τμήμα Νέων Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού: Zητά ομαδάρχες για την κατασκήνωση μαθητών Γυμνασίου!

Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού ζητά ομαδάρχες για την ετήσια κατασκήνωση που διοργανώνει για μαθητές Γυμνασίου. Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου 2022, στα Χανδριά.

Στην κατασκήνωση οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, όπως βόλτες και εκδρομές στο χωριό, παιχνίδια, μουσικές βραδιές με δικά τους μουσικά όργανα, βιωματικά εργαστήρια και συζητήσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τους νέους, βραδιά ταινίας/cinema,  ενημέρωση για τον Ερυθρό Σταυρό, το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και τον Εθελοντισμό.

Οι ομαδάρχες θα πρέπει να είναι υπεύθυνα άτομα κάτω των 30 χρόνων με ευχάριστη προσωπικότητα, οργανωτικές ικανότητες, δημιουργικό πνεύμα και Απολυτήριο Λυκείου. Προηγούμενη εμπειρία και Πανεπιστημιακό Δίπλωμα θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση youth@redcross.org.cy ή μέσω τηλεομοιότυπου (22662433) μέχρι τις 06 Μαΐου 2022. Κατέβασε την αίτηση ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22665166. 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending