fbpx

GNTM 5: Μόνο με Καγιά και Καράβα φέτος… Οι άλλοι «μας χαιρετούν» & έρχονται νέα πρόσωπα!

Το trailer του GNTM 5 μας είχε προϊδεάσει για μεγάλες αλλαγές, μιας και το σλόγκαν του ήταν «Ολική Επαναφορά»… Και πράγματι, φέτος είναι σαν να στείνεται από το μηδέν το πολύ-αγαπημένο reality μόδας!

Για τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να δούμε, λοιπόν, μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της επιβεβαίωσε την επιστροφή της.

Η αλήθεια είναι ότι ένα σοκ το πάθαμε, αφού το μόνο «γνώριμο» πρόσωπο που παραμένει (μαζί με τη Βίκυ που επιστρέφει), είναι ο coach Γιώργος Καράβας, που δεν ξέρουμε καν σε τι θέση θα τον δούμε φέτος!

Δες πιο κάτω όσα είπε η Βίκυ Καγιά:

Οι φήμες για την αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλού και της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αρκετά έντονες εδώ και καιρό, έτσι η επιβαιβέωση της Βίκυς… ήταν περιττή. Ωστόσο, η αποχώρηση και του Άγγελου Μπράτη από το τραπέζι των κρίτων ήταν αρκετά μεγάλη έκπληξη!

Και μην σου μπαίνουν ιδέες για επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ή της Έλενας Χριστοπούλου, διότι η Καγιά φρόντισε να βάλει «φρένο» σ’ αυτές τις φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν»!

Τι άλλες εκπλήξεις λες να μας επιφυλλάσει το GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending