fbpx

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια σε μια σχέση!

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το πόσο πιστός θα αποδειχθεί ο/η σύντροφός σου…

Παρ’ όλα αυτά, αν πιστεύεις έστω και λίγο στα ζώδια και τα κοινά τους χαρακτηριστικά στις προσωπικότητες των ανθρώπων, τότε μπορείς από την ημερομηνία γέννησής του/της και μόνο, να καταλάβεις πόση εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις στο ταίρι σου! 😉

Γενικότερα, για να ξέρεις… Τα ζώδια της Γης είναι τα πιο σταθερά σε μια σχέση, λόγω και του στοιχείου τους φυσικά. Πιο κάτω σου μαζέψαμε αναλυτικά ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια!

Δες πιο κάτω ποια είναι αυτά:

1
Ταύρος

Freepik.com

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο πιστά ζώδια βρίσκεται ο Ταύρος! Οι Ταύροι χτίζουν δεσμούς ισχυρούς και αδιαπέραστους, αν έχουν χτιστεί με ασφάλεια.

Αν νιώσει ασφαλής μέσα στη σχέση, ο Ταύρος δίνει στον/στη σύντροφό του απέραντη αγάπη και αφοσίωση! Με λίγα λόγια… δεν έχει μάτια για άλλον/η!

2
Ζυγός

Freepik.com

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας, ενώ είναι το ζώδιο που συνδέεται πιο στενά με τον γάμο, σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Όταν ο Ζυγός δεσμεύεται με ασφάλεια, είναι από εκείνους που φερνούν πραγματική ισορροπία στη σχέση!

3
Σκορπιός

Freepik.com

Στα πιστά ζώδια  βρίσκεται και ο Σκορπιός, υπό προϋποθέσεις βέβαια! Όταν οι Σκορπιοί ερωτεύονται, παθαίνουν έναν έρωτα όλο τρέλα.

Αν καταφέρεις και περάσεις το εξάμηνο, το πράγμα στο μυαλό τους σοβαρεύει και μάλλον θα περάσετε αρκετό καιρό μαζί.

4
Αιγόκερως

Freepik.com

Οι Αιγόκεροι θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει μέλλον στη σχέση τους για να είναι ικανοποιημένοι με αυτήν. Θέλουν χρόνια για να χτίσουν την εμπιστοσύνη τους και να πετύχουν τους στόχους που βάζουν από κοινού με τους συντρόφους τους!

Υ.Γ Όσο σταθερός και πιστός όμως κι αν είναι ένας Αιγόκερως, η σχέση σας δεν θα λειτουργήσει αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η με το τι θες από αυτόν/ή. Πρέπει να θέλετε τα ίδια πράγματα για να προσπαθήσετε μαζί να τα πετύχετε.


Αν βρεις/βρήκες τον έρωτα της ζωής σου και δεν ανήκει στα πιο πάνω ζώδια, δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει αυτό το άρθρο και εννοείται ότι για να βρίσκεσαι σε μια σχέση το θεμέλιο της για να χτιστεί σωστά είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη!

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανήκει το ταίρι σου σε κάποιο από τα πιο πάνω πιστά ζώδια! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending