fbpx

Marinado platters for 2: Διπλή απόλαυση σε φαγητό ή γλυκό για σένα & τον food partner σου!

Πλέον δεν χρειάζονται συστάσεις για το Marinado, αφού όπως φαίνεται έχουμε όλοι μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γευστικά του πιάτα!

Δεν είναι τυχαίο που όσοι δοκιμάζουν ενθουσιάζονται με τη μεσογειακή γεύση του καλοψημένου, φρέσκου φαγητού που σε συνδυασμό με τη γρήγορη εξυπηρέτηση σε ωθούν να παραγγέλνεις ξανά και ξανά

Για να κάνει ακόμα πιο εύκολη (και διπλά… λαχταριστή) την παραγγελία σου, το Marinado έκανε μια νέα προσθήκη που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα… ειδικά αν θα φας παρέα με το ταίρι σου ή με το άτομο που τρώτε πάντα μαζί, γνωστό και ως “food partner”!

Μάθε πιο κάτω για τα νέα Marinado platters for 2:

Ένα platter αποτελεί σίγουρα μια πιο εύκολη και οικονομική λύση, όταν πρόκειται να φας με παρέα, αφού περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποσότητα και ποικιλία γεύσεων που ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Είτε είσαι με το έτερον σου ήμισυ, είτε με την παρέα στο σπίτι, είτε με τους συναδέλφους στη δουλειά… ένα platter for 2 με τις αγαπημένες σου γεύσεις Marinado είναι η ιδανική λύση για να απογειώσει το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα σου.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Falafel Platter, το Meat Platter και το Chicken Platter. Αν προτιμάς γλυκό μη διστάσεις να δοκιμάσεις το Baklava Platter (από το οποίο τρώνε άνετα 6 άτομα)!

1
Δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει το κάθε platter:

  • Falafel Platter for 2: 8 καλοψημένα Falafel, τηγανιτές πατάτες, σαλάτα, 6 κομμάτια πίτα, χούμους & ταχίνι
  • Meat Platter for 2: Picante Chicken, Lime & Herbs Chicken Thighs, 2 Meatballs, Pork Belly, Pork Chop, τηγανιτές πατάτες, σαλάτα, 6 κομμάτια πίτα, χούμους & ταχίνι
  • Chicken Platter for 2: Picante Chicken, Lime & Herbs Chicken Thighs, Lime & Herbs Chicken Breast, τηγανιτές πατάτες, σαλάτα, 6 κομμάτια πίτα, χούμους & ταχίνι
  • Baklava Platter: 6 λαχταριστά και ζουμερά κομμάτια τραγανού μπακλαβά, ψημένα στον φούρνο, με μπόλικη λιωμένη Nutella (για “shareable” απόλαυση για όλη την παρέα)

Μην περιμένεις άλλο… Κάλεσε την παρέα ή το ταίρι σου στο σπίτι -σήμερα κιόλας- για να απολαύσετε μαζί τα Marinado platters!

Μπορείς να παραγγείλεις Μarinado, από όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού FoodyWolt και φυσικά από την ιστοσελίδα του www.marinado.com.cy! Επίλεξε ποιος τρόπος σε βολεύει, βάλε την παραγγελία σου και ετοιμάσου να απολαύσεις πεντανόστιμο φαγητό και γλυκό!

Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30-22:00 και τα Σάββατα από τις 12:00-22:00.

Αναμένουμε να δοκιμάσεις τα νέα Marinado platters και να μας πεις τις εντυπώσεις σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending