fbpx

Διαγωνισμός: Πες μας τι σε απασχολεί περισσότερο ως νέο & κέρδισε 1 από τα 10 Smartwatches!

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον της Ευρώπης; Ποιες είναι οι απόψεις και οι προτεραιότητές σου ως νέος/α που ζει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα; Ποια θέματα σε απασχολούν και έχουν σημασία για εσένα;

Αν είσαι νέος 18-35 ετών, απάντησε στην online έρευνα για τη νεολαία, «Δώσε φωνή στο όραμά σου» και κέρδισε ένα από 10 εκπληκτικά Samsung Galaxy Smartwatches!

1
Πώς να συμμετάσχεις;

Η συμμετοχή στην έρευνα για τη νεολαία είναι πολύ απλή:

  • Μπαίνεις στη σελίδα της έρευνας ΕΔΩ
  • Απαντάς σε 3 απλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σχετικά με τις προτεραιότητες και την άποψή σου ως νέος.
  • Συμπληρώνεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου και αυτομάτως, μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 10 Smartwatches που κληρώνονται!

Η έρευνα είναι διαθέσιμη σε 3 γλώσσες (ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά) και διαρκεί μέχρι τις 8 Μαΐου 2022 (στις 23:59 ώρα Κύπρου), μια ημέρα πριν από την Ημέρα της Ευρώπης.

Απάντησε τώρα στην έρευνα και διεκδίκησε ένα από τα 10 Samsung Galaxy Smartwatches ΕΔΩ!

2
Η συμμετοχή σου είναι σημαντική!

Η συμμετοχή σου στην έρευνα «Δώσε φωνή στο όραμά σου» έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τις απόψεις των νέων της Κύπρου σχετικά με τα σημαντικότερα ζητήματα που μας απασχολούν.

Ήρθε η ώρα να δηλώσεις ποια είναι τα πράγματα που έχεις ψηλά στις προτεραιότητές σου! Είναι η ισότητα των φίλων, η διασφάλιση της ποιότητας απασχόλησης, η βιώσιμη πράσινη Ευρώπη ή κάτι άλλο;

Πρέπει επίσης να ξέρεις πως η έρευνα διοργανώνεται με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Σίγουρα θα ξέρεις πως το 2022 έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, με στόχο να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο των νέων της Ευρώπης για την δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος – πιο πράσινου, πιο συμπεριληπτικού και πιο ψηφιακού.

Στη διάρκεια του Έτους Νεολαίας, εμείς οι νέοι έχουμε πολλές ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε και μπορείς να μάθεις για αυτές εδώ!

Απάντησε τώρα στην έρευνα και διεκδίκησε ένα από τα 10 Samsung Galaxy Smartwatches ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending