fbpx

21χρονος φοιτητής πούλησε… την ψυχή του ως NFT!

Πώς θα σου φαινόταν αν έβγαζες εκατομμύρια, χωρίς να κάνεις (σχεδόν) τίποτα; Συγκλό η φάση έτσι;

Τελικά, προκειμένου να κερδίσεις αρκετά χρήματα δεν απαιτείται πάντα σκληρή δουλειά και ιδρώτας, αφού ένας 21χρονος φοιτητής, ο Stijn van Schaik, κατάφερε να βγάλει χρήματα, βγάζοντας τις πιο απλές selfie με το κινητό του… Τόσο απλές που ούτε καν duck face δεν έκανε!

Αν αναρωτιέσαι πώς τα κατάφερε… Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό! Ο νεαρός φοιτητής με καταγωγή από τη Δανία, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην ψυχή του, προωθώντας την σαν ένα ψηφιακό έργο τέχνης στο OpenSea…

Δες πιο κάτω τι ακριβώς έκανε:

poulise tin psyxi toy gia 300evrw
Instagram.com/@stijn.social

Ο συγκεκριμένος τύπος, λοιπόν, βάζοντας το πωλητήριο στην ψυχή του έγραψε συγκεκριμένα: «Γεια σου άνθρωπε, καλώς ήρθες στο προφίλ μου. Εδώ πουλάω την ψυχή μου. Νιώσε ελεύθερα να με ρωτήσεις οτιδήποτε για μένα και την ψυχή μου, όσο είναι δική μου»!

Όπως λέει ο ίδιος, σκοπός του είναι να γνωρίσει στον κόσμο τις διάφορες δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων και της blockchain τεχνολογίας, μιας και είναι ενθουσιασμένους με τις πόρτες που ανοίγουν, βρίσκοντας συνεχώς νέους τρόπους να βγάζει χρήματα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn van Schaik (@stijn.social)

Αν σου μπήκαν διάφορες ιδέες διαβάζοντας την ιστορία του Stijn van Schaik και σκέφτεσαι να ακολουθήσεις τον δρόμο του, τότε μάθε ότι αποκάλυψε τα μυστικά του, καθώς θέλει να «γευτούν» κι άλλοι αυτής της μορφής την επιτυχία!

Η όλη ιδέα, θυμίζει αρκετά τη φάση με τον Bart από τους Simpsons, όπου πούλησε την ψυχή του για $5 κάτι που στη συνέχεια το μετάνιωσε. Ωστόσο, ο Stijn αποφάσισε να τη δώσει για €300 και με ένα συμβόλαιο 9 σελίδων, που περιγράφει τι πρέπει να περιμένει από το «προϊόν» ο αγοραστής!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn van Schaik (@stijn.social)

Το art project το ονομάζει “Stinus… and Soul” κι επειδή προφανώς δεν μιλάμε για κάτι απτό, ο ιδιοκτήτης του είναι απλά ιδιοκτήτης ενός virtual αρχείου. Σύμφωνα με το ισπανικό “Esquire” μεταβιβάστηκε στον ControversB έναντι 0,11 Ether (300€)!

Εσύ θα «πούλαγες» την ψυχή σου ως NFT ή είσαι τίποτα τριτοτέταρτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending