fbpx

Δες πώς ήταν αυτοί οι 10 διάσημοι πριν γίνουν γνωστοί (κυριολεκτικά αγνώριστοι)!

Ο καθένας από εμάς έχει στο σπίτι του αυτές τις φωτογραφίες… «προ-glow up» (ναι, αυτές που το δημοτικό που δεν θωρκέσαι)! Αυτές τις φωτογραφίες που θα κάναμε τα πάντα για να τις κρατήσουμε θαμένες για πάντα σε ένα μπαούλο…

Για καλή μας τύχη, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε -σχεδόν- σίγουροι ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν θα φτάσουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τoυς διάστημους stars, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε photos από τα νιάτα τουςνα γίνονται viral!

Δες πιο κάτω πώς ήταν αυτοί οι 10 stars στα νιάτα τους:

1
Billie Eilish

billie_eilish_neari
instagram.com/billieeilish/insider.com

Εσύ ήξερες ότι η Billie γεννήθηκε μόλις το 2001;! Σε αφήνω να κάνεις μόνος/η σου τα μαθηματικά και μετά να πάθεις το σοκ… Και κάπου εδώ ξεκινούν οι σκέψεις του στυλ «τι σκ@τα κάμνω με τη ζωή μου;!»

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η τραγουδίστρια έχει ήδη γράψει ιστορία, αφού μαζί με τον αδερφό της Finneas απέσπασαν το βραβείο του Καλύτερου Τραγουδιού στα βραβεία Oscars 2022, για το ομότιτλο κομμάτι της ταινίας “No Time To Die”!

2
Ariana Grande

Ariana_grande_neari
instagram.com/arianagrande/thethings.com

Η λίγο «μεγαλύτερη» Ariana Grande, είναι σήμερα 28 ετών και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ποπ-τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Στην παιδική της φωτογραφία, παρόλο που δεν βλέπουμε κάποια τεράστια διαφορά (εκτός από το makeup) με τη σημερινή Ariana, μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι τα μαλιά της δεν είναι πιασμένα σε αλογοουρά… περίεργο!

3
Nicki Minaj

nicki_minaj_neari
instagram.com/nickiminaj/metro.us

Κι όμως… Η κοπελιά στα δεξιά είναι η -γνωστή σε όλους- Nicki Minaj! Θα σου έλεγα να παίξεις το «Βρες τις διαφορές» ανάμεσα στις 2 εικόνες, αλλά μην το προσπαθήσεις… θα χαθείς!

4
Ed Sheeran

ed_sheeran_palia_foto
instagram.com/teddysphotos/youtube.com/channel/UCaDRnOUIJq_mpzTYu4pNL1w

Ο ταλαντούχος Ed Sheeran κατάγεται από την Αγγλία και σήμερα είναι 31 ετών. Παρόλο που εντοπίζουμε μερικές διαφορές μεταξύ των 2 φωτογραφιών, εντούτοις 1 πράγμα παραμένει σταθερό… το ανέμελο μαλλί του!

5
Cardi B

cardi_B_palia_foto
instagram.com/iamcardib/people.com

Ακόμα μια διασημότητα η οποία έχει περάσει κάτω από το χειρουργικό νυστέρι! Οι διαφορές του πριν και του μετά είναι εμφανέστατες, με την ίδια να μην μοιάζει καθόλου με τον «νεότερο» εαυτό της!

Για όσους δεν την ξέρουν, η 29χρονη Belcalis Almanzar (όπως είναι το πραγαμτικό της όνομα) είναι Αμερικανίδα ράπερ.

6
Shakira

shakira_palia_foto
instagram.com/shakira/inckredible.com

Η αγαπημένη σε όλους Shakira είναι σήμερα 45 ετών και μητέρα 2 παιδιών. Η κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια και χορεύτρια έχει κάνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία Grammy, Latin Grammy και American Music Awards.

Η παλιά της φωτό τη δείχνει κάπως πιο… χωρκάτισσα; Με μαλλάκι τρελό, θαμνώδες και αχτένιστο! Μια «Α» διαφορά με το σημερινό μαλλί (και φρύδι) την εντοπίζουμε, έτσι;!

7
Kim Kardashian

kim_kardashianpalia_foto
instagram.com/kimkardashian/allure.com

Κι όμως, θαύματα γίνονται! Η 41χρονη Kim Kardashian έχει αλλάξει από τη γη ως το φεγγάρι… από τα νιάτα της μέχρι σήμερα (γλουτούς, χείλη, μαλιά και βάλε) και η διαφορά είναι εμφανής. Όλοι μας έχουμε ελπίδες παίδες, μην απελπίζεστε! 

8
Rita Ora

rita_ora_palia_foto
instagram.com/ritaora/thesun.co.uk

Η Ριτούλα μας σήμερα είναι 31 χρονών και -δεν ξέρω πώς- αλλά δείχνει νεότερη από ποτέ (ακόμη και από την παλιά της φωτό στα δεξιά)! PS: Ήξερες ότι το πραγματικό της όνομα είναι Rita Sahatciu;

9
Lady Gaga

instagram.com/ladygaga/
instagram.com/ladygaga/boredpanda.com

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, γεννημένη το 1986, μας έχει ξαφνιάσει αρκετές φορές με τις εξωφρενικές της εμφανίσεις. Σύμφωνα με την ίδια, η μουσική ήταν μέρος της ζωής της από την παιδική της ηλικία, όταν άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε ηλικία 4 ετών.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν πιο ήρεμη… να το πω; Το μόνο σίγουρο είναι ότι -ακόμη και τότε- ήταν κούκλα!

10
Jennifer Aniston

jennifer_palia_foto
instagram.com/jenniferaniston/boredpanda.com

Η –53χρονη σήμερα– Jennifer Aniston ανακάλυψε την υποκριτική όταν ακόμη φοιτούσε στο σχολείο, σε ηλικία 11 ετών, ενώ το 1990 πήρε τον πρώτο της κανονικό τηλεοπτικό ρόλο.

Ο ρόλος της ως Rachel Green στη σειρά “Friends”, ήταν αυτός που την έκανε γνωστή παγκοσμίως. Η φωτογραφία στα δεξιά τραβήχτηκε το 1986, με την Τζένιφερ να είναι περίπου 17 ετών, ντυμένη ως μάγισσα για το Halloween!

Τι λες; Ποιοι από αυτούς άλλαξαν περισσότερο; Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending