fbpx

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη «αναδύθηκε» σαν θεά Αφροδίτη & ξεσήκωσε το Τορίνο! (video)

Την πρώτη της πρόβα στην σκηνή της Eurovision πραγματοποίησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Μαΐου και εντυπωσίασε τα πλήθη!

Η έκπληξη στην σκηνική παρουσία που η Κυπριακή αποστολή κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό, ξεκίνησε σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται, μαγεύοντας ολόκληρη την Ευρώπη. Η σκηνή μεταμορφώνεται και μπροστά μας ξετυλίγεται η ομορφιά της Κύπρου, της Ελλάδας και γενικότερα της Μεσογείου!

Όλα αρχίζουν με την Ανδρομάχη να «αναδύεται» μέσα από ένα κοχύλι, όπως τη θεά Αφροδίτη, ενώ το κύμα «ξεβράζει» τις χορεύτριες που την πλαισιώνουν. Επειδή, όμως, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ρίξε μια ματιά πιο κάτω…

Δες τις πρώτες εικόνες από το Τορίνο & τα σχόλια μετά την πρώτη πρόβα της Κύπρου:

@eurovision

@Andromache_dim can’t wait to get on stage and we can see why! Incredible first rehearsal for Cyprus ?? #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

Με το που ανέβηκε το πιο πάνω video από την πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης, στο επίσημο προφίλ της Eurovision στο Tik Tok, τα σχόλια εκτοξεύτηκαν και προς μεγάλη μας έκπληξη περιορίστηκαν κυρίως σε θετικά, ενώ αρκετά από αυτά θέλουν την Κύπρο να τερματίζει στην τελική 10άδα οπωσδήποτε!

Βέβαια, δεν έλειψαν κι αυτά τα σχόλια που μας δημιουργούν μια μικρή δόση ελπίδας (έστω κι αν ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι) που ανεβάζουν την Κύπρο και την Ανδρομάχη στην πρώτη θέση, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Cyprus 2023”!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Δυναμικά έχει ξεκινήσει, λοιπόν, το φετινό ταξίδι της Κυπριακής αποστολής στην Eurovision, αφού στην ψηφοφορία του Wiwibloggs, σχετικά με το ποια χώρα είχε την καλύτερη πρώτη πρόβα τη Δευτέρα 2 Μαΐου, η Κύπρος ανέβηκε στην πρώτη θέση!

Η επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας ανήκει στους παγκοσμίου φήμης και καταξιωμένους art director Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ η εντυπωσιακή δημιουργία που βλέπουμε να φοράει η Ανδρομάχη ανήκει στον κορυφαίο Κύπριο σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την πρώτη πρόβα, η Ανδρομάχη έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη στο καθιερωμένο Press Conference, ενώ η δεύτερη πρόβα της Κυπριακής αποστολής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής, 6 Μαΐου!

Πώς σου φάνηκε η πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending