fbpx

#LidlEcoHacks: Η νέα digital οικολογική πρωτοβουλία της Lidl Κύπρου!

Υποστηρίζουμε την βιωσιμότητα του πλανήτη μας αλλάζοντας τις καθημερινές μας συνήθεις.

Στη Lidl Κύπρου παίρνουμε σοβαρά την αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους και το περιβάλλον,  έτσι δημιουργήθηκε η νέα digital πρωτοβουλία #LidlEcoHacks η οποία προστίθεται στο πλαίσιο δράσεων #ProjectZero.

Η πρωτοβουλία #LidlEcoHacks αποτελεί μέρος των δράσεων της ευρύτερης στρατηγικής της Lidl Κύπρου,   για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα Lidl Eco Hacks καταπιάνονται με θεματικές όπως το food waste , zero waste, την επαναχρησιμοποίηση , τη μεταποίηση παλιών, πρώτων και άλλων υλών, με στόχο την μείωση του ατομικού μας περιβαλλοντικού αποτυπώματος για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Gardens of the Future στη Λευκωσία, παρευρέθηκαν οι συντελεστές των επεισοδίων και εκπρόσωποι των ΜΜΕ οι οποίοι πληροφορήθηκαν για τη νέα πρωτοβουλία της Lidl Κύπρου και παρακολούθησαν σε πρώτη προβολή το πρώτο επεισόδιο της καμπάνιας.

Στα πλαίσια της νέας αυτής καμπάνιας, η Lidl Κύπρου θα δημιουργήσει μια σειρά από επεισόδια με από Κύπριους ambassadors με καθημερινά, εύκολα life hacks που θα αποτυπωθούν σε μια σειρά από μικρά social media βίντεο.

Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε ​στην εκδήλωση, η Νατάσα Χρίστου, αρχιτέκτονας, υπέρμαχος του zero-waste και συν-ιδρύτρια της κολεκτίβας Gardens of the Future, παρουσίασε πώς φτιάχνεται οικολογικό, οργανικό κομπόστ στο σπίτι και τον κήπο μας.

Στα επόμενα επεισόδια των Lidl Eco Hacks κι άλλοι ντόπιοι δημιουργοί, όπως η σεφ Μαρία Μαρκιτανή, η ραδιοφωνική παραγωγός Φαίδρα Σαρικάκη, η ομάδα των MakeArt Designs, η διαιτολόγος Χαρά Οδυσσέως, η ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός Έλενα Ολυμπίου, καθώς και η fashion designer Ζωή Φιλίππου, θα παρουσιάσουν κι άλλες χρήσιμες συμβουλές για μια πιο οικολογική καθημερινότητα.

Η Lidl Κύπρου αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και χρόνια ότι πρωτοστατεί στη μάχη για τον πλανήτη μας, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της και εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.
Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η Lidl Κύπρου δείχνει ξανά τον τρόπο!

Δείτε το πρώτο επεισόδιο των Lidl Eco Hacks εδώ!


Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending