fbpx

Ανοιχτή συζήτηση για Blockchain, NFTs, Web 3.0 και DAOs!

Τρεις μεγάλες τεχνολογικές κοινότητες στην Κύπρο ένωσαν τις δυνάμεις τους και σας έφεραν μια καταπληκτική συνάντηση blockchain. Το European Startup Universe Cyprus, το Startup Grind Cyprus και το EcoX Cyprus διοργανώνουν μια ανοιχτή συζήτηση με ειδικούς καλεσμένους σχετικά για τις τάσεις του blockchain, των NFT και του Web3.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο AntWork Coworking Space στη Λεμεσό στις 17:00 το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων.

Θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση για θέματα blockchain, NFTs, Web 3.0 και DAO. Οι καλεσμένοι είναι ειδικοί στου πιο πάνω τομείς. Στόχος της εκδήλωσης είναι να μάθετε τις τελευταίες τάσεις, ενημερώσεις και τα κυριότερα σημεία αυτού του κλάδου. Στο πάνελ μας είναι η Αντωνία Μιχαήλ, ο Γιώργος Αγαθαγγέλου, ο Ανδρέας Μαθηκολώνης και ο Amir Djema.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής του Startup Grind Cyprus Hess Adnani. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και υποστηρίζεται από την Grant Thornton Cyprus και την Sorxmedia.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε τις σχετικές ερωτήσεις σας στους καλεσμένους του πανελ, να δικτυωθείτε αργότερα μαζί τους και με τους άλλους συμμετέχοντες για να διευρύνετε το επιχειρηματικό δίκτυό σας.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά αλλά χρειάζεται προεγγραφή για να συμμετέχετε.

Αποκτήστε τα εισιτήριά σας σήμερα στη διεύθυνση https://bit.ly/blockchainMESE

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending