fbpx

«Κάμπινγκ»: Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και θα το δούμε στο… cinema!

Το ξέρουμε ότι είσαι κι εσύ τρελαμένος/η με τη σειρά που καθήλωσε την Κύπρο και φυσικά δεν είναι άλλη από το «Κάμπινγκ»!

Επίσης ξέρουμε ότι δεν θες με τίποτα να τελειώσει η σεζόν, μιας και η αγαπημένη σου σειρά θα ολοκληρωθεί και δεν θα υπάρξει συνέχεια. Οι εκπλήξεις, όμως, που μας επιφυλάσσει ο Φώτης Γεωργίδης (σεναριογράφος) δεν σταματούν ποτέ…

Έτσι, πρόσφατα, στα πλαίσια της εκπομπής “BackstageCY” ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως το «Κάμπινγκ» θα ολοκληρωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Δες πιο κάτω λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς:

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς το μεγάλο φινάλε πλησιάζει και δυστυχώς θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε…

Λόγω της πανδημίας και κάποιων άλλων προσωπικών θεμάτων η σειρά θα ολοκληρωθεί περίπου στα 50 επεισόδια αντί στα 70 (όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο)!

Στο τέλος, σύμφωνα με τον Φώτη Γεωργίδη όλοι οι χαρακτήρες θα πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί και θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί στην τηλεόραση… Η οριστική τελεία, όμως, δεν θα μπει εκεί!

YouTube

Ο Φώτης ή αλλιώς τζιαινούρκος από καιρό είχε στο μυαλό του να κάνει ένα έξτρα επεισόδιο που θα σηματοδοτεί και το οριστικό τέλος της σειράς και θα προβληθεί στο cinema

Κι όχι αυτήν τη φορά δεν σου κάνουμε πρωταπριλιάτικο αστείο, όπως τότε που σου είπαμε ότι το «Κάμπινγκ» είναι η πρώτη κυπριακή σειρά που θα προβληθεί και στο Netflix!

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ταινία θα μπορεί να την παρακολουθήσει ο καθένας, ακόμη κι αν δεν έβλεπε τη σειρά τα τελευταία 2 χρόνια… Με λίγες μόνο γνώσεις, όπως για παράδειγμα τι κάνει ο κάθε ήρωας θα μπορεί κάθε άνθρωπος να το δει στο cinema, χωρίς να του δημιουργούνται κενά!

YouTube.com

Οπότε ετοιμάστου να πιάεις τους παρέες σου τζιαι να πάτε cinema με τσακρίν τζιαι τσιπς, όπως ακριβώς κάνει ο Λεύκος με τη μνηστή του, ο Αγαθοκλής και τόσοι άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες που αδιαμφισβήτητα θα μας λείψουν πολύ και θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας!

Ανυπομονείς κι εσύ για το μεγάλο φινάλε της σειράς «Κάμπινγκ»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending