fbpx

Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας: Ο ΟΝΕΚ δίπλα στους νέους!

Η εβδομάδα 9 με 13 Μαΐου είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ψυχικής υγείας, με την προσοχή φέτος να στρέφεται στην ψυχική υγεία των νέων.

Η στήριξη της νεολαίας, ειδικότερα σε δύσκολες περιόδους, αποτελεί προτεραιότητα για τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, ο οποίος μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, φροντίζει έτσι ώστε να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές και λύσεις στους νέους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτέλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία είχε ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στη νεολαία, κάτι το οποίο ο ΟΝΕΚ είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή και αποτυπώθηκε στην έρευνα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον οργανισμό IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Για τον λόγο αυτό, το προσωπικό του Οργανισμού Νεολαίας, φόρεσε τις πράσινες κορδέλες και φωταγώγησε τα κεντρικά του γραφεία με πράσινο χρώμα, για να εκφράσει τη στήριξή του σε όσες και όσους απασχολούν τέτοια ζητήματα. Παράλληλα, μέσω της πράξης αυτής είχε ως στόχο να τις/τους ενθαρρύνει να μιλήσουν για όσα βιώνουν και να τα μοιραστούν με κάποιον ειδικό ή κάποιον δικό τους πρόσωπο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending