fbpx

Στην Αγία Νάπα η 1η παραλία που είναι προσβάσιμη σε άτομα με προβλήματα όρασης στην Κύπρο!

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε ο Δήμος Αγίας Νάπας, αφού πλέον σε μια από τις πιο γνωστές του παραλίες, τοποθετήθηκε το πρώτο σύστημα Καθοδήγησης Ατόμων με Προβλήματα Όρασης… παγκύπρια!

Αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά βλέπουμε να γίνονται ολοένα και περισσότερες προσπάθειες για να γίνει η Κύπρος ένα προσβάσιμο μέρος για όλους τους ανθρώπους. Όποιο θέμα υγείας κι αν αντιμετωπίζουν.

Μάθε ποια είναι η πρώτη παραλία στην Κύπρο με πρόσβαση σε άτομα με προβλήματα όρασης:

visitcyprus.com

Η παραλία στην οποία έχει εγκατασταθεί το Σύστημα Καθοδήγησης Ατόμων με Προβλήματα Όρασης είναι η παραλία Λάντα, που βρίσκεται στην Αγία Νάπα.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση δίνει την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης να απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα -αυτόνομα- και είναι ασφαλείς!

ΠΟΛΙΤΗΣ

Επιπλέον, υπάρχουν σημαδούρες στη θάλασσα που θα καθοδηγούν τους χρήστες, ενημερώνοντάς τους για την απόσταση από την παραλία και το βάθος του νερού, με τη βοήθεια αδιάβροχου τηλεχειριστηρίου.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας προχώρησε στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία στα πλαίσια του έργου «Προσβάσιμη Φύση και Πολιτισμός – Αειφόρος Τουρισμός – In-Heritage», στο οποίο συμμετέχει μαζί με τους Δήμους Σωτήρας και Ρεθύμνου. Σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Γράψε μας σε σχόλιο πώς σου φαίνεται αυτή η όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Νάπας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending