fbpx

Netflix: Έρχεται φθηνότερη συνδρομή αλλά… με «προϋποθέσεις» που ίσως να μην μας αρέσουν!

Ευχάριστα νέα για τους φανατικούς του Netflix, αφού πλέον θα μπορείς να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες με τη νέα, φθηνότερη συνδρομή που ετοιμάζει η πλατφόρμα!

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό «πρόβλημα», αφού η πιο φθηνή συνδρομή προϋποθέτει να έχεις περισσότερη υπομονή… Θα καταλάβεις στη συνέχεια γιατί! 😉 Τι οδήγησε, όμως, τη δημοφιλή πλατφόρμα στην απόφαση να μειώσει τη συνδρομή της;

Μάθε πότε έρχεται η νέα φθηνότερη συνδρομή… με διαφημίσεις:

Money Review

Ναι καλά κατάλαβες. Το Netflix, μέχρι το τέλος του 2022, σκοπεύει να εισαγάγει έναν νέο τύπο συνδρομής χαμηλότερου κόστους, στο οποίο όμως… θα υπάρχουν διαφημίσεις!

Η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να μειώσει τη συνδρομή της λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές που της «κλέβουν» χρήστες. Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του έτους 2022 έχασε γύρω στους 200.000 συνδρομητές.

Ακόμη, μεγάλο ρόλο παίζει και ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας, αφού αποσύρθηκε η Ρωσία από το Netflix και έχασε αυτομάτως 700.000 συνδρομητές. Ένας άλλος λόγος είναι και η  αύξηση τιμών τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα άλλοι 600.000 συνδρομητές.

Συνολικά, το πρώτο τρίμηνο του 2022, λοιπόν, έχασε 1,3 εκατομμύρια χρήστες, αλλά προσέλκυσε 1,1 εκατομμύρια νέους και η εταιρεία υπολογίζει πως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, θα χάσει άλλους 2 εκατομμύρια subscribers. Άρα πρέπει να λάβει τα «μέτρα» της.

Γράψε μας σε σχόλιο αν εσύ θα επιλέξεις τη συνδρομή με διαφημίσεις για να πληρώνεις λιγότερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending