fbpx

Από αυτά τα πανεπιστήμια αποφοιτούν οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου!

Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ από ποια πανεπιστήμια μπορεί να έχουν αποφοιτήσει οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου;

Ίσως αυτή η σκέψη να πέρασε από το μυαλό σου όταν έπρεπε να αποφασίσεις σε ποιο πανεπιστήμιο θα πας για σπουδές… Ωστόσο, αν δεν σου πέρασε παλιότερα από το μυαλό, σίγουρα το σκέφτηκες μόλις τώρα! ?

Αξίζει να μάθεις, λοιπόν, πως μια έρευνα του Entrepreneur.com αποκαλύπτει τα πανεπιστήμια από τα οποία έχουν πάρει το πτυχίο τους άνθρωποι που πλέον «δεν ξέρουν τι έχουν» και μάλιστα μας αποκαλύπτει και με ποια ειδικότητα τα κατάφεραν.

Δες ποια πανεπιστήμια «έβγαλαν» τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους:

entrepreneur.com

Όπως πολύ καλά μπορείς να δεις στον πιο πάνω πίνακα, στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και η αλήθεια είναι ότι δεν μας προκαλεί και τοοόσο μεγάλη έκπληξη.

Αν θες και μια έξτρα πληροφορία, ο Bill Gates (που παρόλο που δεν πήρε πτυχίο) και ο Mark Zuckerberg (που ολοκλήρωσε τις σπουδές του 13 χρόνια μέτα) για ένα χρονικό διάστημα υπήρξαν φοιτητές στο εν λόγω πανεπιστήμιο!

entrepreneur.com

Κι εκεί που πιθανότατα να πίστευες ότι αυτά τα άτομα έχουν σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά ή κάτι τέτοιο… βλέποντας αυτόν τον πίνακα σοκαρίστηκες ακόμη περισσότερο.

Τώρα, αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις και πόσα πτυχία έχουν στη «συλλογή» τους οι δισεκατομμυριούχοι, τότε ο πίνακας που ακολουθεί θα σου γεννήσει ελπίδες, καθώς ο επικρατέστερος αριθμός είναι μόνο ένα πτυχίο!

Άρα σε αυτήν την περίπτωση τα «πολλά» πτυχία ή μεταπτυχιακά δεν σημαίνουν απαραίτητα και μεγαλύτερη επιτυχία

entrepreneur.com

Φυσικά, όταν υπάρχει όρεξη για μάθηση, για δουλειά, νέες ιδέες… το πανεπιστήμιο και το πτυχίο δεν έχουν και τόση σημασία. Σημασία έχει να το θέλεις πολύ. Και θα πετύχεις!

Για να πετύχεις αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις κάτι που σου αρέσει πραγματικά και να εξελίσσεσαι συνεχώς μέσα απ’ αυτό.

Λες να αποφοίτησε και κανένας Κύπριος από αυτά τα πανεπιστήμια και τώρα να είναι δισεκατομμυριούχος; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending