fbpx

5+1 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι -σίγουρα- μια και από τις δικές σου αγαπημένες σειρές (όσες φορές και να την είδες στην τηλεόραση).

Παρόλο που οι επαναλήψεις παίζουν non-stop από τότε μέχρι σήμερα, σου βρήκαμε 5+1 πράγματα που -ίσως- δεν τα ήξερες ως τώρα και όταν τα μάθεις θα εκπλαγείς!

Δες τα πιο κάτω:

1
Ο ρόλος της Ελένης Βλαχάκη

Athens Magazine

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας όταν αποφάσισε να κάνει τη σειρά με την Άννα Χατζησοφιά, για τον ρόλο της Ελένης είχαν σκεφτεί τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και όχι την Ελένη Ράντου. Ταυτόχρονα, όμως, είπαν ότι σε περίπτωση που δεν τα έβρισκαν θα έλεγαν στην Ελένη Ράντου.

Τελικά πρότειναν τον ρόλο και στις δύο ηθοποιούς, επειδή είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάποια από τις δύο ήταν πιθανόν να μην δεχθεί. Πρώτη απάντησε θετικά η Ελένη Ράντου και έτσι πήρε τον ρόλο!

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να φανταστούμε τη σειρά χωρίς την Ελένη Ράντου! Εσύ;

2
Η πρώτη ελληνική σειρά στο Ρεκόρ Γκίνες

In.gr

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η σειρά με τις περισσότερες non-stop επαναλήψεις που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Η συγκεκριμένη σειρά είναι η μόνη ελληνική σειρά που μπήκε στο ρεκόρ γκίνες λόγω των επαναλήψεών της. Στην Κύπρο σε ποια σειρά λες να πρέπει να δωθεί αυτό το βραβείο; Μήπως η Αίγια Φούξια;

3
Ο ρόλος της Ματίνας

Gossip-tv.gr

Όταν η Καλλιρόη Μαραγκού ήταν υποψήφια για να πάρει τον ρόλο της Ματίνας, ο σκηνοθέτης της σειράς είπε: “αυτό το κοριτσάκι λέτε; δεν νομίζω”. Όταν πήγε για ακρόαση είχε ξεχάσει τα λόγια της και είχε πει χαρακτηριστικά ότι “δεν μπορώ να πω άλλα, δεν μου έρχονται”.

Τελικά έδωσαν στην ηθοποιό ακόμη μια 2η ευκαιρία, όπου είχε ξεχάσει ξανά τα λόγια της και αποφάσισαν να της δώσουν μια 3η και τελευταία ευκαιρία. Τότε είχε αλλάξει και τη φωνή της, την οποία κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς. Μάλιστα ήταν συγκλονιστική και κατάφερε να σκίσει στον ρόλο!

4
Κομπάρσοι της σειράς…έγιναν πασίγνωστοι ηθοποιοί

HappyTV.gr/NEWS247

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπαιξαν στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης ως κομπάρσοι και κανείς δεν γνώριζε -τότε- ότι πρόκειται να γίνουν στη συνέχεια γνωστοι ηθοποιοί!

Η Παπουτσάκη είχε τον ρόλο της δημοσιογράφου, ενώ ο Τσιμιτσέλης ήταν περαστικός από τη σειρά, όπου τον είδαμε σε μια σκηνή στο μπαρ όπου δούλευε η Ελένη Βλαχάκη.

5
Η πρόταση για ακόμη μια σεζόν… που τελικά ναυάγησε

ProtoThema

Η παραγωγή του Ant1 ήθελε να υπάρξει ακόμη μια σεζόν της σειράς σε 1η φάση και να έχουν και την επιλογή για ακόμη μια, όμως τελικά αυτή η πρόταση ναυάγησε, λόγω του ότι η Ελένη αντέδρασε και ο Ρώμας ήταν διστακτικός!

Οι λόγοι που οι ηθοποιοί δεν ήταν θερμοί σε αυτήν την ιδέα ήταν λόγω του ότι υπήρχε ο κίνδυνος ο κόσμος να τους κολλήσει την ταμπέλα της τηλεοπτικής επιτυχίας και τις συγκεκριμένες περσόνες, της γκαρσόνας και του Κατακουζίνα… Πού να ήξεραν ότι έτσι κι αλλιώς αυτό θα γινόταν. 😉

6
Τα γυρίσματα γίνονταν σε studio

ladylike.gr
ladylike.gr

Όχι δεν υπήρχε στην πραγματικότητα κανένα σπίτι στο Μαρούσι. Ούτε το μπαρ που δούλευε η γκαρσόνα. Ούτε το διαμέρισμα του Μάνθου…

Όλα ήταν γυρισμένα σε studio με πολύ ωραία και χαρακτηριστικά σκηνικά, που μέχρι σήμερα έμειναν τόσο χαραγμένα στο μυαλό μας που τα θυμόμαστε απ’ έξω. Τελικά μια πόρτα ήταν ο Μάνθος από το σπίτι των προγόνων του Κατακουζίνα!

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο από τα πιο πάνω δεν ήξερες για τη σειρά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending