fbpx

Δες πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες»!

Έβλεπες κι εσύ μανιακά την κορυφαία ελληνική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», χωρίς να χάνεις ούτε κι ένα επεισόδιο;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι αν δεν την έβλεπες τότε (το 2008-2009) είναι σχεδόν απίθανο να μην την πέτυχες σε επανάληψη κάθε καλοκαίρι!

Άραγε πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές; Ένα θα σου πω… Μερικούς τους χάσαμε από την TV, οι πλείστοι έγιναν μοντέλα και μια ηθοποιός παίζει στη No1 σειρά της κυπριακής τηλεόρασης, που δεν είναι άλλη από το «Κάμπινγκ»!

Δες πιο κάτω πώς είναι σήμερα οι «Λατρεμένοι μου γείτονες»:

1
Κώστας Κόκλας (Μπάμπης)

YouTube.com/Instagram.com/@kostaskoklas

Μην μου πεις ότι ξέχασες τον απίστευτο τύπο και πρωταγωνιστή της σειράς, Μπάμπη! Ο Κώστας Κόκλας με τη συμμετοχή του στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου μέσα από τις μοναδικές ατάκες του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τότε ήταν αρκετά νέος, με αποτέλεσμα η διαφορά στην εξωτερική του εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή σήμερα. Πλέον, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η Τούρτα της Μαμάς», όπου υποδύεται τον Τάσο, ενώ από το 2009 τον είδαμε σε αρκετές σειρές της ελληνικής TV!

2
Άβα Γαλανοπούλου (Πελαγία)

YouTube.com/protothema.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι δεν την βλέπουμε σε κάποια σειρά. Από το 2011 η ηθοποιός πέρασε μια πολύμηνη δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της, η οποία ήταν και η αιτία για μια δύσκολη μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι πέραν από την υποκριτική έχει ταλέντο και στη σεναριογραφία, αφού συνεργάστηκε για τη συγγραφή του σεναρίου στις σειρές «Η Ελίζα και οι άλλοι», «Πάτερ ημών», «Σερσέ λα φαμ», «Δύο ξένοι», «Υπεράνω όλων η πατρίς» και «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!

3
Γιώργος Κωνσταντής (Βύρων)

YouTube.com/greekdubdb

Πρόκειται για άλλον έναν ηθοποιό που έχει «εξαφανιστεί» από την τηλεόραση! Παρά το μεγάλο υποκριτικό του ταλέντο, η τελευταία φορά που συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά ήταν το 2012, όταν έπαιξε στη σειρά «Ελεύθερος κι Ωραίος».

4
Αριέττα Μουτούση (Μιράντα)

YouTube.com/artandlife.gr

Η Αριέττα Μουτούση είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και τελευταία της συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά ήταν το 2016, όταν την είδαμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA Ελλάδος «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου».

Πέρα από την τηλεόραση έχει ασχοληθεί και με το θέατρο, αλλά και με τον κινηματογράφο!

5
Θεοχάρης Ιωαννίδης (Άρης)

tvnea.com/Instagram.com/@theocharis_ioannidis

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, εκτός από ηθοποιός είναι επίσης τραγουδιστής, μοντέλο και παρουσιαστής (βέβαια για το δεύτερο με τέτοιο παρουσιαστικό δεν αμφιβάλλαμε)!

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» και από τότε η καριέρα του σημειώνει εκπληκτικά ανοδική πορεία! Τον είδαμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πετυχημένη σειρά «Μπρούσκο», έπειτα συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή», ενώ από τον Φεβρουάριο του 2022 παρουσιάζει τη δική του εκπομπή “Night Out”!

6
Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)

in.gr/Instagram.com/@smarooo

Από ηθοποιός σε δασκάλα χορού και πλέον “plus-size” model! Όπως δήλωσε η Σμαράγδα Καλημούκου, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», η ίδια ποτέ της δεν κυνήγησε την υποκριτική. Πλέον ποζάρει ως plus size model, ενώ πρόσφατα έγινε και επιχειρηματίας!

Η Σμαράγδα εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με το ελληνικό Brand “XXLOVE”, την οποία μπορείς να δεις εδώ!

Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ)

YouTube.com/sigmamedia.com.gr

Από παιδί σε ολόκληρη γυναίκα η Νεφέλη Κανάκη, την οποία γνωρίσαμε φυσικά ως Μπέτυ. Μετά την επιτυχία της σειράς συμμετείχε σε αρκετά διαφημιστικά spots! Aν και έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για παιδικά ρούχα και άνετα θα μπορούσε να γίνει μοντέλο, ποτέ δεν εγκατέλειψε τη μεγάλη της αγάπη… την υποκριτική!

Ωστόσο, το εντυπωσιακό είναι παρόλο που πλέον έχει μεγαλώσει εξακολουθεί να διατηρεί αυτά τα κόκκινα, σγουρά μαλλιά που την κάνουν να φαίνεται πολύ μικρότερη από την ηλικία της!

7
Δημήτρης Ντάουλης (Μιχαλάκης)

YouTube.com/Instagram.com/@dimitris.ntaoulis

WOW! Φαντάζομαι ότι κι εσύ αυτό σκέφτηκες βλέποντας την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του τότε 10χρονου αγοριού, που υποδύθηκε τον γιό της Πελαγίας!

Ο Δημήτρης Νταούλης, λοιπόν, μεγάλωσε, άλλαξε, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με ό,τι του αρέσει και τον κάνει χαρούμενο. Ο λόγος φυσικά, για το θέατρο, τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία.

8
Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα)

YouTube.com/znews.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη εξακολουθεί να σκορπίζει γέλιο μέσα από τις ερμηνείες τις και τους ρόλους της. Αυτό άλλωστε είναι που την κάνει να ξεχωρίζει και να είναι τόσο συμπαθής στο κοινό!

Πρόσφατα, είχε «μετακομίσει» στο δικό μας αγαπημένο «Κάμπινγκ»! Την είχαμε δει στα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν, σ’ έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν της Θάλειας (υπεύθυνης του Κάμπινγκ στην Ελλάδα, όπου είχε πάει η οικογένεια Ιορδάνου). Στα τελευταία επεισόδια της σειράς αποφάσισε να εντοπίσει τον Ιορδάνου στην Κύπρο… και μάλλον δεν της βγήκε σε καλό.

9
Βασιλική Καρρά (Νεφέλη)

queen.gr

Η Βασιλική Καρρά είχε κάνει την εμφάνισή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Πέρασε από την audition με 4 ναι, εντυπωσίασε και στο bootcamp, όμως, αποχώρησε στη φωτογράφιση που θα έκρινε την τελική ομάδα που θα έμπαινε στο σπίτι!

Βέβαια, η Βασιλική δεν ασχολείται μόνο με το μόντελινκγ! Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ήταν πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και τώρα είναι προπονήτρια για μικρά παιδάκια.

Περίμενες ότι θα ήταν έτσι οι ηθοποιοί 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending