fbpx

Πέραν των 70 εταιρειών σε Κύπρο και εξωτερικό στο Career Fair του Πανεπιστημίου Frederick!

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα δύο Career Fairs που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Frederick την Τρίτη, 17 Μαΐου, στη Λεμεσό και την Πέμπτη, 19 Μαΐου, στη Λευκωσία.

Στα Career Fairs συμμετείχαν πάνω από 70 εκ των σημαντικότερων και μεγαλύτερων εταιρειών, οργανισμών και επαγγελματικών σωμάτων που εκπροσωπούν ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Οι εταιρείες-οργανισμοί ενημέρωσαν υφιστάμενους/ες φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες για τις σύγχρονες προκλήσεις και επαγγελματικές προοπτικές της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς εργασίας, καθώς και για διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Ταυτόχρονα, υποψήφιοι/ες φοιτητές/τριες πληροφορήθηκαν για τα καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick και ανακάλυψαν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν στον κλάδο του ενδιαφέροντός τους, γνωρίζοντας εταιρείες/οργανισμούς, όπως επίσης και φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου με ενεργό συμμετοχή στον τομέα τους.

Το Career Fair του Πανεπιστημίου Frederick αποτελεί μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου, που στόχο έχει να βοηθά τους/τις φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ές του να καθορίζουν στόχους καριέρας και ταυτόχρονα να τους συνδέει, μέσω πολυδιάστατων και εξατομικευμένων τρόπων, με οργανισμούς, εταιρείες, άτομα και ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιούν τους στόχους τους.

«Όλα αυτά επιτυγχάνονται φέρνοντας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες σε επαφή με τη βιομηχανία ακόμα και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μέσα από την πρακτική άσκηση, με εμπλοκή σε ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου, με εμπλοκή σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και βεβαίως με εκθέσεις σταδιοδρομίας. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρείες και τους οργανισμούς που συμμετείχαν στα δύο Career Fairs, τους/τις φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες μας που παρευρέθηκαν, αλλά και όσους στήριξαν τη διοργάνωση των δύο εκδηλώσεων ώστε να είναι τόσο επιτυχείς», αναφέρει η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, κα Άντρεα Αθανασίου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending